Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tönkre tettem az életem amiért a 26 évem alatt soha nem volt barátnőm és szűz is maradtam?
Először is: nem kellene ennyire borúlátónak lenned. Lehet,hogy nem vagy jó munkahelyen, akkor ávltani kellene. Ez talán alap lenne ahhoz,hogy magabiztosabb legyél.
Ha nem is vagy okos, valamit csak tanultál? Gondolkodj el azon,hogy mihez lenne kedved, egy tanfolyamra sosem késő.
Egy új közösség mindig új lehetőséget ad az ismerkedésre, még ha ez nehezen megy is. Egy barátod sincs, akivel mehetnél esetleg valahová, bátrabb lenne mint Te, és beszélne helyetted?
Pszichológusnál voltál már?
Itt, írásban összeszedettek a gondolataid, még ha elkeserítőnek is írod le a helyzetet, de annyira nem biztos,hogy az.
Öltözködj, sportolj, kérj egy jó frizurát, ezek mind sokat jelentenek.
De én legfőképpen a munkahelyen változtatnék, sokat jelentene ha ez pozitív változást hozna az életedbe.
Szerintem nem tetted tönkre az életed. Rengeteg 30-as férfit ismerek, akik még mindig keresik az igazit! Neked egy átfogó reformra van szükséged! Lépései:
1. Azonnali szemléletváltás
2. Szakember felkeresése
3. Új munkahely keresése
4. Közösségi tevékenységekben való részvétel
A többi kialakul.
Ha segítek megfogadod a tanácsomat? Nem vitatkozni meg alkudozni jöttem ide. :)
Rövid válasz: még nem tetted tönkre, ha belehúzol és változtatsz.
Hosszú válasz:
"Mindig is aszociális voltam" Fejezd be.
"ráadásul helyes sem vagyok" Amin tudsz változtatni azon változtass, rengeteg férfi stílus blog, youtube csatorna létezik, de még a női oldalakról is elleshetsz egy tippeket. (Én is ellestem a férfi blogokból.) Amin nem tudsz változtatni fogadd el. (Én is elfogadtam, hogy mell helyett nekem két szúnyogcsípésem van. A férfiakat ez nem érdekli annyira, mint engem.) Ha magad mögött hagytad a befelé forduló, beszűkült látásmódodat és és elkezdesz kicsit figyelni másokra akkor észre fogod venni, hogy sok nem kimondottan helyes ember megtalálta már a párját és sok jóképű ember magányos, mert nem tanulnak a hibáikból. Te ne legyél ilyen, te tanulj és erőltesd meg magad!
"kommunikálni sem tudok nőkkel" Ne hazudj, férfiakkal se tudsz. Nem vállalod fel a konfliktust, elsunnyogsz, nem képviseled kellően határozottan magad. A munkahelyeden és az okmányirodában is szende vagy, vagy ha találkoznál egy régi általános iskolás ismerősöddel, aki mindig kicsit feletted állt ma sem tudnál vele mihez kezdeni. Úgy alapból bajod van a kommunikációval, csak a nőknél ez hatványozottabban igaz, vagy ott zavar jobban. Ennek számtalan oka lehet, számtalan kérdésnél kitárgyaltuk már, ha elolvasod őket az egyik válaszban biztosan magadra ismersz és akkor közelebb fogsz kerülni a megoldáshoz is.
"Igazából semmi életem nincs soha nem is volt. Haverjaim sincsenek." Ezt most látom csak, mert mondatonként válaszolok. Hát így legyen ötösöm a lottón. :D Megmondtam, hogy minden téren baj van a kommunikációddal.
"Ráadásul okos sem vagyok igy szar munkahelyen kell szenvednem." Mit értesz azon, hogy nem vagy okos? Rengeteg tehetséges embert alul fizetnek, egy doktoranduszt sem vet fel a pénz. A sok pénzhez kapcsolatok és egy agilis személyiség kell, bátorság, alkalmazkodás, nem okosság, legalábbis nem abban az értelemben, amire én éppen most gondolok. Messzire visz ez a téma, inkább hagyjuk is.
Hajlandó vagy változtatni? Hajlandó vagy megtenni olyan dolgokat, amiktől félsz? Nekem az a megfigyelésem (és esküszöm, hogy ezzel a keménységgel nem bántani akarlak, de ki kell mondanom), hogy a hozzád hasonló szerencsétlen embereknek igazából minden információ a birtokukban van a jobb élethez, de gyávák. Ülnek, sírdogálnak, irigykednek, ábrándoznak, de soha nem vállalnak kockázatot, nem próbálnak ki új dolgokat, mindent pontosan ugyanúgy csinálnak, mint öt évvel ezelőtt. Akármit is mondanak itt most neked azt biztosan hallottad már valahol, csak sosem próbáltad még ki. Nem tanácsra van szükséged, mert azt már épp eleget kaptál eddigi életedben, csak mindig tojtál rá. Most az egyszer fogadj meg valamit és csináld meg. És szánd rá az időt, azt ugye mondanom sem kell, hogy ez olyan, mint a fogyókúra. Több év háját nem tudod egy 30 napos csodadiétával és edzésprogrammal eltüntetni, és a végén nem térhetsz vissza az eredeti életedhez. Ha valamin változtatsz amellett tarts ki.
Bele kell törődni. De nézd a jó oldalát, stabad vagy, nincs akinek a parancsolgatását, ricsákolását hallgatnod kellene.
Járj el szebb prostikhoz havi 1 belefér, kapcsolatban sincs gyakrabban a szex. Így még jó csajokkal is legetsz.
Ezen felül meg élj. Csak magaddal törődj, és senkiben ne bízz. Nem olyan rossz ez. Marad időd tanulni, hobbira stb. Nem kell szopnod, mert a barátnőd berikácsolta, hogy ez meg ez meg ez kell, csináld meg a 2000 feladatot amit kitalált és mindig ugorj szolga, ha ő épp úgy akarj.
Élj jobban, élj szabadon. Élj úgy mint én.
Én 28 évesen vesztettem el, 31 évesen volt először igazi barátnőm (általánosban is volt, de az nem igazi).
Szóval nincs veszve.
Mi az oka annak amiert nem mersz.
Miert vagy ilyen?
Oltozz divatosan , jo illat stb. Menj edzeni es ha ezeket megteszed a tobbi jon magatol.
Remélem segitettem.
Szivesen;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!