Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagy hátrány társkeresés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hátrány társkeresés közben az ha egy lány aki közelebb van a harminchoz mint a húszhoz kora ellenére rajong az animékért?

Figyelt kérdés
Sajnos sok előítélet ér már-már ott tartok hogy feladom az egész társkeresést.
2018. júl. 1. 11:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Lehet ez egy érdekes hobbid, de ha nincs más, akkor csak teljesen azonos érdeklődésűek jöhetnek majd számításba nálad.
2018. júl. 1. 12:19
 12/18 A kérdező kommentje:
I can actually feel the support! 😀
2018. júl. 1. 12:20
 13/18 anonim ***** válasza:
nem hátrány, de mérték nekem fontos lenne.
2018. júl. 1. 12:50
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Birom, hogy ezekkel a hiresebb animekkel jon mindenki, a minosegibbeek nem itt kezdodnek, talan az elfen lied az egy jo ezekbol, a tobbi a nagy semmirol szol, ha belegondoltok. A dragonball pl olyan mint a baratok kozt, huzzak a nagy semmit, annyi a tanulsaga, hogy mindig van egy uj probatetel, nehezseg az eletben, de erre enelkul is ra lehet jonni.
2018. júl. 1. 13:36
 15/18 peca1000 ***** válasza:

Az asszony meg szokta nézni a Gumimacikat, én meg a Hupikék törpikéket ha éppen belebotlunk valamelyikbe csatornaváltás közben :)

Ja és 41 évesek vagyunk.

Bár animét nem nézünk, abból mi már kimaradtunk.

Van egy animés vicces mondás: Nem a szépsèg a fontos, jól szo pikachu nya nő is! :)

2018. júl. 1. 14:06
 16/18 anonim ***** válasza:

A hobbikérdés az ismerkedés oldalán szerintem aránytalanul túl van pörgetve, a párkapcsolati oldalon meg csak annyi kell, hogy tiszteletben kell tartani a másik érdeklődését.

Én a kérdésedre úgy válaszolnék, hogy alapvetően nem zavar, ha egyébként ez nem azt jelenti, hogy a hétköznapokban is úgy viselkedsz, ill. olyan ruhákat hordasz, olyan stílust képviselsz, amivel az animerajongásod kifejezed és lehet rólad másról is beszélni, mint az aktuális vagy kedvenc anime legújabb részéről.

2018. júl. 1. 16:20
 17/18 anonim ***** válasza:
Férfiként, közelebb a 40hez, mint a 30hoz, pont ilyet keresek ;)
2018. júl. 19. 11:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább gáz objektíven, mint normális, de zsák a foltját.
2019. márc. 24. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!