Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagy hátrány társkeresés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hátrány társkeresés közben az ha egy lány aki közelebb van a harminchoz mint a húszhoz kora ellenére rajong az animékért?

Figyelt kérdés
Sajnos sok előítélet ér már-már ott tartok hogy feladom az egész társkeresést.
2018. júl. 1. 11:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
40%
31 éves férfi vagyok és szeretem a dragon ball-t meg a yu-gi-oh-t 😁
2018. júl. 1. 11:21
 2/18 anonim ***** válasza:
Rajongás túlzás, de én is szeretek animét nézni, és közelebb vagyok a 30-hoz. Nem látom miért kéne emiatt lenézni vkit, ugyanolyan, mint a film, sorozat v mese nézés. Szórakoztató, kikapcsoló időtöltés. Persze egészséges korlátokon belül (nincsenek "waifu" párnáim). Nyugodtan nézd őket, fogsz találni párt.
2018. júl. 1. 11:21
 3/18 anonim ***** válasza:

Én meg már 30 is elmúltam, és?

MondoCon-ra menj ki egyszer, találsz bőven a korosztályodban is rajongókat.

2018. júl. 1. 11:23
 4/18 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
40%
Még jó, hogy van hobbid, érdeklődési köröd. Az lenne a gáz, ha nem lenne a vásárolgatáson és a magamutogatáson kívül, mint a legtöbb nőnek.
2018. júl. 1. 11:24
 5/18 A kérdező kommentje:
Jaguar komolyan mondom egész jó arc tudsz lenni 😀 Igaz én a kevésbé ismertek közt szemezgetek, valahogy mindig sikerül kifognom olyat ami remekül ki van dolgozva és tényleg elgondolkodtató.
2018. júl. 1. 11:25
 6/18 A kérdező kommentje:
Nos... nagyon szépen köszönöm a bátorítást tényleg jól esett. 🙂
2018. júl. 1. 11:26
 7/18 iamaveryniceguy ***** válasza:
Számomra is megvannak azok az aminék, amik minőségiek (kezdve mondjuk a Death Note-tal). Persze van egy szint, ami túlzás már, de ez a világon mindenről elmondható.
2018. júl. 1. 11:26
 8/18 A kérdező kommentje:
Én is elég válogatós vagyok de ami megfog azt örökre a szívembe zárom 😀
2018. júl. 1. 11:34
 9/18 anonim ***** válasza:
76%

Nem mondanám hogy hátrány.

Amúgy pont a 30 éves korosztálytól kezdődtek el az animék. Értsd aki most 30-35 éves az tuti nézett valamit ha máshol nem is akkor a tv2-n vagy rtl-en.

Szerintem kb minden elfogadható amíg a másiknak meghagyja a teret a személy hogy ha nem érdekli nem muszáj azt nézni vagy hallgatni egész nap. Nem rosszabb hobbi az anime sem mint a peca vagy a foci.

Amúgy vannak régi klasszikus animek mint a régi dragonball, yugioh, elfenlied, deathnote, inuyasha amiket még ma is megnéznék, de az újak szörnyűek... erőltetett japán humor van az összesben. A kis cuki vagy nyomi lény aki a világ legerősebbje vagy egy ,,magasztos karakter" aki megalázza magát... szörnyű a mostani felhozatal a régiekhez képest. (bár nem vagyok fan, de ez feltűnik)

2018. júl. 1. 11:51
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

En meg 44 es a gyerekeimmel jarok ki a MondoConra PlayIt re es par kulfoldi rendezvenyre

Persze beoltozve :-)

A jelmezek nagyreszet en varrom meg

2018. júl. 1. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!