Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hátrány társkeresés közben az ha egy lány aki közelebb van a harminchoz mint a húszhoz kora ellenére rajong az animékért?
Én meg már 30 is elmúltam, és?
MondoCon-ra menj ki egyszer, találsz bőven a korosztályodban is rajongókat.
Nem mondanám hogy hátrány.
Amúgy pont a 30 éves korosztálytól kezdődtek el az animék. Értsd aki most 30-35 éves az tuti nézett valamit ha máshol nem is akkor a tv2-n vagy rtl-en.
Szerintem kb minden elfogadható amíg a másiknak meghagyja a teret a személy hogy ha nem érdekli nem muszáj azt nézni vagy hallgatni egész nap. Nem rosszabb hobbi az anime sem mint a peca vagy a foci.
Amúgy vannak régi klasszikus animek mint a régi dragonball, yugioh, elfenlied, deathnote, inuyasha amiket még ma is megnéznék, de az újak szörnyűek... erőltetett japán humor van az összesben. A kis cuki vagy nyomi lény aki a világ legerősebbje vagy egy ,,magasztos karakter" aki megalázza magát... szörnyű a mostani felhozatal a régiekhez képest. (bár nem vagyok fan, de ez feltűnik)
En meg 44 es a gyerekeimmel jarok ki a MondoConra PlayIt re es par kulfoldi rendezvenyre
Persze beoltozve :-)
A jelmezek nagyreszet en varrom meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!