Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell, hogy egy izmos, magas férfi legyen?
Figyelt kérdés
Nem értem, és ezért kérdezem a nőket itt, hogy miért fontos nektek az, hogy magas, izmos, vagy legalábbis sportos párotok legyen? Azt hallom minden honnan, hogy biztonságban akarjátok magatokat érezni? Miért? Minden nap úgy mentek le az utcára, hogy féltek, és kell valaki, aki megvéd? Vagy ez a biztonságérzet másról szól? Megértem az anyagi biztonságot, de szerintem egy pasi sem fog azért sittre menni, mert a barátnője azt mondja, hogy szívem, az a férfi szúrósan nézett rám, és be is szólt. Verd meg! Vagy ha igen, akkor az egy sügér. Nyilván az ember megvédi a párját, ha arról van szó, de ez annyira mindennapos probléma, hogy csak egy magas, sportos/izmos férfi mellett tudjátok csak elképzelni az életeteket?2018. jún. 28. 14:35
21/22 anonim válasza:
Igaz, hogy napjaink modern társadalmában már nem testi fölénnyel lehet biztonságot teremteni, de azért az ősemberi évszázezredekben ez még így volt. A "mihez is kell, hogy vonzódjon egy nő a fajfennmaradás érdekében" kérdéskör viszont azokban a hosszú időkben szelektálta olyanná a nőket, amilyenek, kevés ehhez az elmúlt évtized irodaház-kultúrája.
22/22 anonim válasza:
A lényeg a testi vonzódás! Megvédeni? Persze kell egy hazugság is annak érdekében hogy ne kapjuk meg a felszínes jelzőt azonnal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!