Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kell, hogy egy izmos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell, hogy egy izmos, magas férfi legyen?

Figyelt kérdés
Nem értem, és ezért kérdezem a nőket itt, hogy miért fontos nektek az, hogy magas, izmos, vagy legalábbis sportos párotok legyen? Azt hallom minden honnan, hogy biztonságban akarjátok magatokat érezni? Miért? Minden nap úgy mentek le az utcára, hogy féltek, és kell valaki, aki megvéd? Vagy ez a biztonságérzet másról szól? Megértem az anyagi biztonságot, de szerintem egy pasi sem fog azért sittre menni, mert a barátnője azt mondja, hogy szívem, az a férfi szúrósan nézett rám, és be is szólt. Verd meg! Vagy ha igen, akkor az egy sügér. Nyilván az ember megvédi a párját, ha arról van szó, de ez annyira mindennapos probléma, hogy csak egy magas, sportos/izmos férfi mellett tudjátok csak elképzelni az életeteket?

2018. jún. 28. 14:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
21%

#10: Szóval az egyetemisták prolik. Mondanál olyan környezetet, ami nincs prolikkal tele?

Hány centi vagy?

2018. jún. 28. 15:29
 12/22 anonim ***** válasza:
42%
nekem ez tetszik, jól néz ki, vonzó :) ennyi. ugyan úgy a pasiknak is megvannak a preferenciái, pl sok férfinak csak a hosszú hajú nők tetszenek...mert nekik az tetszik és kész.
2018. jún. 28. 15:52
 13/22 anonim ***** válasza:

Szexuálisan az vonzó (mondjuk engem a magasság nem érdekel). Ezt a "biztonság" dumát férfiak találták ki.

Ez olyan, mint a férfiaknál is biológia, hogy a széles csípőt preferálják.

2018. jún. 28. 15:58
 14/22 anonim ***** válasza:

Nem kell Amerika kapitány testének lennie, bár persze nem bánnám. De az kell, hogy ne legyen Izomtalan Róbert, ne legyen alacsony (én is 180 cm vagyok).

Minderre azért van szükség, hogy vonzódjak hozzá, és össze akarjak jönni vele.

Amúgy van barátom, megvagyunk, szóval szerencsére ezek a párkeresési, milyen legyen a férfi problémák nem érintenek jelenleg hála égnek.

2018. jún. 28. 16:18
 15/22 anonim ***** válasza:
77%

A magas termet egy férfias tulajdonság, egyfajta nemi jelleg, ahogy már valaki itt kifejtette, ezért vonzóak a magasabb férfiak.

Természetesen értelmesebb körökben nem kizárólag ezen tulajdonság alapján választanak partnert maguknak.

2018. jún. 28. 16:41
 16/22 anonim ***** válasza:
75%
Az én párom alacsony és súlyfelesleg is van rajta, de olyan biztonságban érzem magam mellette, mint még senki mellett (viltak magas, sportosabb párjaim is). Erről ennyit.
2018. jún. 28. 17:31
 17/22 anonim ***** válasza:

#10 véleményét osztom, miszerint erősen függ attól, hogy milyen környezetben vizsgáljuk ezt.

Az intelligens, önálló, kiforrott és egyedül is jól boldoguló (javarészt diplomás, akár tetszik-akar nem) nőismerőseim zömének nagyjából ugyanakkora a párjuk + - 5 centi, de van ahol alacsonyabb is a férfi.

Vannak köztük izmosak (nem lufi) és átlagosak is, igényesek, normális megjelenesésűek. Többségépen jóképűek is. Elhízott, de még mackós sincs egyetlen egy sem köztük és ez rájuk is igaz, ők is hozzák a vonzó, csinos és ápolt külsőt.

Belsőt tekintve viszont ugyanezeket ők is elvárják, hogy legyenek célok, eredmények, jövőkép, határozott viselkedés, intelligencia.

Nincs szükségük arra, hogy magasabb, nagyobb legyen a párjuk, a hozzajuk hasonlókat preferálják.

160 centis kicsi lány a 200+ centis férfival pont ugyanolyan komplexus kompenzálás, mint a kicsi férfi hatalmas terepjáróval és kutyával.

És van az az egyszerűbb réteg is, ahol ezek a lényeges szempontok.

2018. jún. 28. 20:05
 18/22 anonim ***** válasza:
Leírom, ahányszor kell: a kicsi pénisz meg a többi a társadalom szerint "szégyen" vagy legalábbis hiba, de alacsony nőnek lenni nem bűn, nem gúnyolódás tárgya, nincs mit kompenzálni.
2018. jún. 28. 21:04
 19/22 anonim ***** válasza:
10%
Senki nem beszél róla, de nyilvánvaló az oka, hogy a nők miért preferálják erősen a magas pasikat. Azért, mert egy magas pasinak átlagosan mindig nagyobb a szerszáma és mind tudjuk, hogy a nők odáig vannak a nagy méretért (minden téren). Ezt senki nem tudja megcáfolni! De a szexuális vonaltól elvonatkoztatva önmagában is igaz, hogy a magasság szexi és vonzó a nők számára. Nedvesítő számukra elveszni a mellkasukhoz bújva miközben simogatják a vastag karjukat, angyali megszeppent arccal az ég felé venni a tekintetüket, miközben elolvadva, csillogó szemekkel szemeznek a mogyoróbarna szemű jóképű pasijukkal, pipiskedve csókolózni és "romcsizni" a parkban/buliban miközben más emberek látják, hogy milyen szép párt alkotnak. A magasság olyan a pasiknak, mint a nőknek a csinos alkat (beleértve mindenféle szexuálisan vonzó fajtát), az alacsony pasi pedig megfeleltethető a hájtól duzzadó, köpcös, tokás konyhásnéni típussal.
2018. jún. 28. 21:48
 20/22 anonim ***** válasza:
76%
Úgy írod le a szexuális vonzalmat, mintha az valami szégyenteljes dolog lenne.
2018. jún. 28. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!