Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell, hogy egy izmos, magas férfi legyen?
#10: Szóval az egyetemisták prolik. Mondanál olyan környezetet, ami nincs prolikkal tele?
Hány centi vagy?
Szexuálisan az vonzó (mondjuk engem a magasság nem érdekel). Ezt a "biztonság" dumát férfiak találták ki.
Ez olyan, mint a férfiaknál is biológia, hogy a széles csípőt preferálják.
Nem kell Amerika kapitány testének lennie, bár persze nem bánnám. De az kell, hogy ne legyen Izomtalan Róbert, ne legyen alacsony (én is 180 cm vagyok).
Minderre azért van szükség, hogy vonzódjak hozzá, és össze akarjak jönni vele.
Amúgy van barátom, megvagyunk, szóval szerencsére ezek a párkeresési, milyen legyen a férfi problémák nem érintenek jelenleg hála égnek.
A magas termet egy férfias tulajdonság, egyfajta nemi jelleg, ahogy már valaki itt kifejtette, ezért vonzóak a magasabb férfiak.
Természetesen értelmesebb körökben nem kizárólag ezen tulajdonság alapján választanak partnert maguknak.
#10 véleményét osztom, miszerint erősen függ attól, hogy milyen környezetben vizsgáljuk ezt.
Az intelligens, önálló, kiforrott és egyedül is jól boldoguló (javarészt diplomás, akár tetszik-akar nem) nőismerőseim zömének nagyjából ugyanakkora a párjuk + - 5 centi, de van ahol alacsonyabb is a férfi.
Vannak köztük izmosak (nem lufi) és átlagosak is, igényesek, normális megjelenesésűek. Többségépen jóképűek is. Elhízott, de még mackós sincs egyetlen egy sem köztük és ez rájuk is igaz, ők is hozzák a vonzó, csinos és ápolt külsőt.
Belsőt tekintve viszont ugyanezeket ők is elvárják, hogy legyenek célok, eredmények, jövőkép, határozott viselkedés, intelligencia.
Nincs szükségük arra, hogy magasabb, nagyobb legyen a párjuk, a hozzajuk hasonlókat preferálják.
160 centis kicsi lány a 200+ centis férfival pont ugyanolyan komplexus kompenzálás, mint a kicsi férfi hatalmas terepjáróval és kutyával.
És van az az egyszerűbb réteg is, ahol ezek a lényeges szempontok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!