Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magas, teltebb alkatú lányok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas, teltebb alkatú lányok! Külsőre bejönne nektek egy izmos, de nálatok alavsonyabb férfi? Vagy kizáró ok?

Figyelt kérdés

2018. máj. 11. 21:06
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Nálam a magasság soha nem volt kizáró ok.
2018. máj. 11. 21:15
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
Számomra nem az izmokkal, hanem a magassággal van a probléma. Én magas és telt vagyok, így egy tőlem alacsonyabb férfi hiába izmos, elnyomnám teljesen ha mellém áll. Ellenben egy tőlem magasabb, szintes erős testalkatú, esetleg izmos férfi (bár nem az izmos, kigyúrt pasik az eseteim) mellett egyszerűen jobban érzem magam. Megvan az egyensúly, vagy nem tudom hogy mondjam. (Semmiképp se legyen vékony és magas, alacsony és izmos, alacsony vékony meg pláne ne. A magas, stramm férfiak az eseteim.)
2018. máj. 11. 21:16
 3/8 A kérdező kommentje:

#2 hogy nyomnád el? Vállban, szélességben, karban, stb valószínű nagyobb lenne, ha pedig mondjuk 3 centivel alacsonyabb, akkor főleg.

Illetve az zavarna, hogy mások kivűlről mit látnának vagy önmagában az, hogy alacsonyabb pár centivel?

2018. máj. 11. 21:55
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Ha pár centivel alacsonyabb csak még nem kizáró ok, de ha látványosan kisebb nálam fura lenne nekem. Nekem inkább a nálam magasabb, átlagos testalkatú pasik jönnek be.
2018. máj. 11. 22:01
 5/8 anonim ***** válasza:
49%

#2 vagyok.

Engem önmagában az zavar, hogy alacsonyabb tőlem. Nem érdekel mit gondol más, saját magamnak nem felel meg ez a dolog. Nem szeretem.

Egyébként volt randim egy izmos pasival, aki maximum 5 centivel volt alacsonyabb, mint én, mégis kínosan nagynak éreztem magam mellette, pedig nem kövér vagyok. Ez van.

2018. máj. 11. 22:14
 6/8 anonim válasza:
42%
Kizáró ok! Én is azt hittem,nem lesz baj (egyformák voltunk kb) ,de egy idő után nagyon elkezdett idegesíteni..
2018. máj. 12. 05:12
 7/8 anonim ***** válasza:
53%
Lányok! A hozzászólásotokhoz kérlek, írjatok legalább kort és magasságot! A teltséget, hogy mennyire vagytok azok, nem tudom, hogy a súlyon kívül hogyan lehetne kifejezni, azt meg ugyebár nem illik megkérdezni egy hölgytől.
2018. máj. 15. 20:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Az az magas no szeles csipo orbitalisan nagy combok es fenek? Ilyent krtam volna , de meg nem volt ra lehetosegem ..:(
2018. jún. 5. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!