Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi elsőre lakáson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi elsőre lakáson akar velem találkozni, ezt megjegyzem neki és még azt mondja, hogy, , de sok komplexusod van''? Adjam ki az útját?

Figyelt kérdés
Mármint elviekben lehetséges az, hogy valóban nem szexelni akart. De miért akadnak ki rajtam ha elvből nem akarok elsőre lakáson találkozni?
2018. máj. 10. 23:30
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
92%

Én nem mennék el hozzá, de több randi sem lenne.

Nem tudnak és nem akarnak várni. Szomorú.

2018. máj. 10. 23:35
 2/24 anonim ***** válasza:
30%

Amennyiben ugyanabban a városban laktok úgy felesleges egyből felmenni bármelyikőtök lakására is és úgy találkozni első alkalommal.

Ha meg nem akarsz úgy találkozni akkor mondd meg neki, hogy máshol igen, lakáson még nem. Kell vagy nem majd ő eldönti.

2018. máj. 10. 23:36
 3/24 anonim ***** válasza:
91%

Én azt tenném, vagyis nem lenne randi.

Még ha nem is akar szexelni (vajon mi okból a saját lakásán akarja az első randit?), akkor is lekezelő, a másik érzéseit figyelembe nem vevő beszólás a "de sok komplexusod van), éppen annyira, hogy ne akarjak vele találkozni.

2018. máj. 10. 23:42
 4/24 anonim ***** válasza:
89%
Én tuti nem mennék fel hozzá mindegy mit akar. Eddig egy-két pasi javasolt lakásos randit, egyikre se mentem el. Aki nem hajlott arra, hogy máshol találkozzunk, azzal nem is találkoztam. Meg se lepődtek, hogy még az első randi előtt nemet mondtam. Szerintem egyáltalán nem általános, hogy az első randi lakáson legyen. Én elküldeném a helyedben.
2018. máj. 10. 23:42
 5/24 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon durva hogy még kritizálni mer azért mert nem mégy fel a lakására.

Nagyon kicsi a valószínűsége hogy nem azért hív fel mert nem megdugni akar.

Ha felmennél és nem akarnád szétrakni a lábad akkor meg az lenne a baja.

2018. máj. 10. 23:44
 6/24 anonim ***** válasza:
90%
Én nem a szextől paráznék ilyen esetben, hanem megvan az eshetősége annak, hogy kattant és bezár, leüt, stb. Ha meg baj történik, utána meg jön majd a minek ment fel hozzá...
2018. máj. 11. 00:04
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen azért mondja azt, hogy komplexusos vagy, hogy bebizonyítsd neki, hogy nem is, és megkaphassa, amit akar. Az ilyennek ne dőlj be.
2018. máj. 11. 00:07
 8/24 anonim ***** válasza:
23%

Valaki túl sok krimit nézett úgy érzem.

Mintha olyan egyszerű dolog lenne valakit fogva tartani egy LAKÁSBAN, ahol fél méter választ el a szomszédtól. Úgy, hogy pl. előtte szól egy barátnőjének, hogy ide meg ide ment.

Ennyi erővel annak is van lehetősége, hogy nyilvános találkozónál előránt egy kardot vagy gépfegyvert.

Mennyivel egyszerűbb lenne a világ, ha a nők nem kombinálnának annyit. Lehet már régen kolonizáltuk volna a Titánt is.

2018. máj. 11. 00:11
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz vele elsőre a lakásában találkozni, akkor ne tedd. Nyilván ha neki ez ilyen fontos, akkor nem csak a bélyeggyűjteményét akarja megmutatni. És ha te nem szeretnél még vele lefeküdni, akkor nem kell. Mindig azt csináld, amiben komfortosan, biztonságban érzed magad.

A komplexusos beszólásával pedig manipulálni akart, hogy bizonyítani akard neki, hogy neked nincsenek komplexusaid, ezáltal elérve, hogy mégis a lakásában legyetek.

Ha ezután szeretnél még tőle valamit, akkor ajánlj neki más lehetőségeket, hogy hová mehetnétek, miket csinálhatnátok. Ha neki ezek nem felelnek meg, akkor nem kötelező veled találkoznia.

2018. máj. 11. 00:46
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Jaguar, te inkább csak a saját lányaidnak és lánytestvéreidnek oktasd ezt, ha akarod! Egy fiatal nőnél alapszabály, hogy idegen autójába nem szállunk be, idegen lakására nem megyünk fel, sötétedés után nem sétálgatunk egyedül kihalt utcákon, parkokban.

Sokra megy vele, ha megmondja egy barátnőnek, hová ment, ha amint belép az ajtón megfojtják. Sokra megy vele, ha szomszédok is vannak (honnan tudod, hogy vannak, és nem hangszigetelt a lakás?), ha belekevernek valamit az ételében-italába, és hang nélkül kidől, mint egy zsák?

Nem kell ehhez krimit olvasni, elég a híreket.

Ha egy amúgy minden hátsó szándék nélküli férfi ezen az elővigyázatosságon besértődik, az sajnálatos, de ne legyünk már naívak.

2018. máj. 11. 03:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!