Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi elsőre lakáson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi elsőre lakáson akar velem találkozni, ezt megjegyzem neki és még azt mondja, hogy, , de sok komplexusod van''? Adjam ki az útját?

Figyelt kérdés
Mármint elviekben lehetséges az, hogy valóban nem szexelni akart. De miért akadnak ki rajtam ha elvből nem akarok elsőre lakáson találkozni?
2018. máj. 10. 23:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Aki rád kíváncsi, az elmegy veled randizni egy nyilvános helyre. Aki ragaszkodik hozzá, hogy a lakására menj, azt nem te érdekled, csak egy nőt akar a lakására.
2018. máj. 11. 04:59
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Első randit (főleg ha előtte nem találkoztunk soha előtte) én mindig nyílt terepre szerveztem...igen tudom, hogy a "baltás megerőszakolós gyilkosok" arány relatív kicsi, de egyrészt ez az én biztonságérzetemet szolgálta (bármi gond van leléphetek) másrészt nem alakultak ki kellemetlen helyzetek sem. (pl saját lakásán több pasi is hamarabb "bepróbálkozik" már csak a lehetőség miatt...én meg nem szívesen magyarázkodnék, hogy "ja én még nem szeretném")

Ha valaki ezt nem tudja megérteni, nincs miről beszélnem vele.

2018. máj. 11. 07:06
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan elgondolkoztál azon, hogy ezek után legyen még folytatás?! Istenem..
2018. máj. 11. 07:24
 14/24 A kérdező kommentje:
Az kimaradt a történetből, hogy lakásra hozzám akart volna jönni. (egyedül élek, és erre rá is kérdezett)
2018. máj. 11. 07:35
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Soha ne menj fel elsőre a lakására senkinek. Add ki az útját.
2018. máj. 11. 07:40
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő akar a te lakásodra, azt is engedd el gyorsan.

Vagy nincs egy forintja sem

Vagy csak szexet akar

Vagy betegesen ragaszkodó és bizalmatlan, már az elején csekkolni akarta, hogy van-e valaki más a történetben.

2018. máj. 11. 07:41
 17/24 anonim ***** válasza:
20%

Akkor viszont díjazd a bátorságát, hogy fel mer menni hozzád úgy, hogy akár el is kábíthatod, be is zárhatod, le is ütheted vagy ki tudja milyen beteg dolgokat csinálhatsz vele.

2018. máj. 11. 07:43
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Arra mondott valami logikus magyarázatot, hogy nyilvános helyen miért nem jó?
2018. máj. 11. 07:45
 19/24 A kérdező kommentje:

Nem mondott magyarázatot arra, hogy miért nem kint akar inkább sétálni.

Rákérdezett, hogy nálam az ismerkedés hogy szokott menni?

és mondtam, hogy először vagy csak sétálgatunk, vagy moziba megyünk, vagy elmegyünk enni valahová.

--> És ezek után mondta azt, hogy ,,küldj már egy locations''-t (GPS jeleket osszam meg) és tényleg csak azért vicces, mert én sem vagyok gyerek, ő meg komoly céges munkát végez (pénzügyi kimutatások és hasonló)

Szerettem volna azt feltételezni, hogy valaki aki diplomás, szellemi munkát végez, nem rossz szándékból nem érti meg, hogy a lakás túlzás elsőre.

2018. máj. 11. 07:50
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Arról nem is beszélve, hogy még a komplexus szót se tudja helyénvalóan használni.
2018. máj. 11. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!