Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi elsőre lakáson akar velem találkozni, ezt megjegyzem neki és még azt mondja, hogy, , de sok komplexusod van''? Adjam ki az útját?
Első randit (főleg ha előtte nem találkoztunk soha előtte) én mindig nyílt terepre szerveztem...igen tudom, hogy a "baltás megerőszakolós gyilkosok" arány relatív kicsi, de egyrészt ez az én biztonságérzetemet szolgálta (bármi gond van leléphetek) másrészt nem alakultak ki kellemetlen helyzetek sem. (pl saját lakásán több pasi is hamarabb "bepróbálkozik" már csak a lehetőség miatt...én meg nem szívesen magyarázkodnék, hogy "ja én még nem szeretném")
Ha valaki ezt nem tudja megérteni, nincs miről beszélnem vele.
Ha ő akar a te lakásodra, azt is engedd el gyorsan.
Vagy nincs egy forintja sem
Vagy csak szexet akar
Vagy betegesen ragaszkodó és bizalmatlan, már az elején csekkolni akarta, hogy van-e valaki más a történetben.
Akkor viszont díjazd a bátorságát, hogy fel mer menni hozzád úgy, hogy akár el is kábíthatod, be is zárhatod, le is ütheted vagy ki tudja milyen beteg dolgokat csinálhatsz vele.
Nem mondott magyarázatot arra, hogy miért nem kint akar inkább sétálni.
Rákérdezett, hogy nálam az ismerkedés hogy szokott menni?
és mondtam, hogy először vagy csak sétálgatunk, vagy moziba megyünk, vagy elmegyünk enni valahová.
--> És ezek után mondta azt, hogy ,,küldj már egy locations''-t (GPS jeleket osszam meg) és tényleg csak azért vicces, mert én sem vagyok gyerek, ő meg komoly céges munkát végez (pénzügyi kimutatások és hasonló)
Szerettem volna azt feltételezni, hogy valaki aki diplomás, szellemi munkát végez, nem rossz szándékból nem érti meg, hogy a lakás túlzás elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!