Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar a férfi? Barátság vagy több?
Sziasztok!
Van egy srác, aki tetszik. Egyetemen évfolyamtársak vagyunk. Eddig észre se vettük egymást a 2 év alatt, de most lett közös óránk. Bejelölt ismerősnek, én írtam neki, azóta naponta több órahosszákat chatelgetünk. Én nagyon bírom őt. Szerintem ő is engem. (Mivel sokszor ír ő rám, és elvagyunk). Nincs barátnője nekem se barátom.
Nem szeretném magamat beleélni, se hitegetni, hogy aarhat valamit.
Elmondta, hogy neki sose tetszett ez, hogy "osztálytárssal" összejönni, stb. (Ergo, az se, hogy esetleg mi. Ezenkívül azt is mondta, hogy "egyébként se kell neki barátnő".
Viszont tényleg rám ír, nagyon jókat nevetgélünk.
Érdekesnek tartom, hogy tényleg csak barátkozni akarna? Egyébként mindketten átlagosak vagyunk. Nem vagyunk csúnyák, de nem is 10/10.
Főként fiúkat, vagy tapasztalatból beszélő lányokat kérdezek. Szerintetek, attól hogy ezeket mondta még lehet, hogy mégis akarna valamit? Vagy alakulhat ki több? Mondjatok valami biztatót!!!
L/21
Tudod azt nem értem miért kell az ellenkezőjét mondani annak amit érzel? Wtf? Már bocsánat...
Egyébként pedig bármi lehet vagyis úgy értem lehet csak szexet akar, de lehet komolyat. Barátság kizárva ugyanis mi férfiak, férfiakkal barátkozunk nem nőkkel.
Férfiként tapasztalatból:
Férfi-nő barátság létezik, nekem is van több nő barátom. Az persze természetes dolog, ha valamelyik elkezd fantáziálni a másikról, főleg a férfiak, de attól még maradhat barát a nő, attól még a férfi nem akarja megdugni, ha eldöntötte, a nő barát marad.
Álszent dolog azt mondani, h férfi-nő barátság nincs mert az egyik úgyis többet akar. lehet h van amikor többet akar, de csak azon múlik, ki h áll hozzá a szituációhoz. Attól, h fantáziáltam már nő barátaimról, egy természetes férfi folyamat.
Másik lehetőség, h biztos h tetszel neki, szivesen össze is jönne veled de bátortalan, mert oszt.társak vagytok. Ha neked ez nem gond és szivesen összejönnél vele, bátorítsd, többi már rajta múlik. Ha akkor sem lép, akkor így marad, te meg keress közben párt magadnak.
Sok minden múli azon, ki h áll hozzá az egyes kapcsolatokhoz. Én pont most jártam úgy, h barátkoztam volna egy lánnyal, jól indult, de közben vmiért meggondolta magát és elkezdett kerülni mint egy leprást. Nem értem...mindegy, nem mindig működik, de többségében alakulhat jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!