Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre nehezebb az életem a nők nélkül, lehet így egyáltalán nem elfojtott, boldog életet élni?
Szóval, 20 éves vagyok, és úgy látom/valamiért úgy érzem, hogy nekem nem olyan életem lesz mint egy átlag embernek. Ez pedig vagy jól fog elsülni vagy nagyon rosszul. Nem tudom, ez amolyan megérzés, ami már régóta kísért, azt már azonban biztosra veszem, hogy szerető feleségem, gyerekeim nekem nem lesznek.
A lányok engem nem szeretnek, barátnőm nem volt még, csak egy laza alkalmi kapcsolatot tudok felmutatni.
A külsőmre pedig rosszat nem lehet mondani, tényleg. í Megpróbálom tehát az előnyeit nézni a dolgoknak.
Vagyis: magamnak fogok keresni. Nyugodtan mehetek külföldre is, a pénz csak az enyém lesz. Nem kell elköltözzek itthonról, mivel nem egy kis ósdi házunk van, nem is nagyon akarom itt hagyni a jó életkörülményeket és egy szegényebb környezetbe kerülni, mikor a szüleim sem szeretnék, hogy elköltözzek a semmiért a semmibe. Testvérem sincs, így minden az enyém marad. Autót venni (ami az álmom) pedig még lesz lehetőségem, sőt, néhány év külföldi munka alatt lehet nem is akármilyet...
Ezek ellenére nagyon nehéz elvonatkoztatni attól, hogy magam kelek minden reggel, éjjel senkihez sem bújhatok oda, senki sem mondja, hogy szeretlek...
Mivel ember vagyok én is érzelmekkel, és már nagyon szeretethiányos hiába gondolok arra, hogy jó lesz nekem egyedül is, legbelül érzem, hogy mégsem vagyok elégedett, és nem is lehetek így boldog.
Már 2 éve tartok itt, de mégsem változott semmi, sokkal inkább érzem azt, hogy minél közelebb vagyok az anyagi javakhoz (egyre több mindent engedhetek meg magamnak a fizetésből az egyetem mellett) annál inkább válok üressé.
Vajon mi fog velem történni ezen dolgok tudatában? Hogyan állítsam be magam úgy, hogy jól érezzem magam, és ne várjam azt, hogy végre legyen vége mindennek?
Ez így igaz, ahogy mondod. Most egy kicsit be van állva az életem egy ritmusra, és lehet amiatt érzem ennyire reménytelennek a helyzetemet. Valamiért azonban hiányzik belőlem az, hogy minél több csajt fűzzek és hódítsam végig a fiatal éveimet. A koromat meghaladtam ezen téren, mert legszívesebben megtalálnám azt a bizonyos lányt és elvenném feleségül minél hamarabb.
Ez a feleség vágy vajon egy tudat alatti védekezési mechanizmus arra, hogy egy biztonságot nyújtó betonbiztos kapcsolat után sóvárgok?
Nem hazudok tovább magamnak, még a pénzről, autóról is lemondanék csak lenne egy ilyen feleségem vagy legalább barátnőm, aki közösen tervezi velem a jövőjét.
Van egy ilyen haverom, -22 éves- volt egy gyönyörű barátnője, akivel csak azért szakított a srác mert ő még fiatal ahhoz, hogy ennyire komolyan vegye az életet, és máris közösen tervezzen a csajjal...
11-es:
Tévedés, hogy a belső számítana bármit is, akkor nem lenne a sok kigyúrt bunkónak nője. :D Kizárólag csak a külső és a pénz dominál manapság. Ha nem nézel ki elég jól maximum csak egy sziáig juthatsz, a belső értékeidet meg lehúzhatod :D F
Gondolom nem vagy az a 185cm magas, barna hajú, barna szemű, modell arcú, kreol bőrű, kisportolt testű trendi férfiideál.
Aztán meg ott van az is, hogy az átlag lányoknak már nem jó az átlag fiú, ők úgy gondolják, nekik is jár a +3 kategóriával magasabb pasika. Nyugi, rajtam is keresztülnéztek anno a lányok, 23 évesen veszítettem el a szüzességem. Aztán most meg van egy bomba feleségem, agyerek, autó, munkahely, lakások, megtakarítások. 37 éves a feleségem, de kb max. 30-nak néz ki, mindenki irigyel miatta. Azok a lányok akik meg átnéztek rajtam, vagy elhízott zsírdisznók lettek, vagy élik a lepukkant panel-proli életüket, vagy már 2X elváltak...stb. Szóval az élet mindig a döntetlenre játszik, úgyhogy ha most szopóágon vagy, akkor a későbbiekben eljön neked is a "jóélet". ;)
Örülök neki, hogy neked összejött minden, biztos akkoriban téged is frusztrált ez az egész. Ezek fényében még van remény, csak hát ez nincs előírva, hogy valóban így is lesz...
Külsőre egyébként épp 185 cm vagyok, sötét barna hajú és kék szemű, a modell/színész arcot is hallottam már néhány embertől, bár sportolok de izmos testem nincs. Hátha néhány év múlva még előnyt fognak ezek jelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!