Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még elvont, alternatív és nem karrierista nők itt?
Régen sokkal több ilyen nő volt itt, most mintha elment volna mindenki a "nagy ház, nagy autó, jó fizu és rám irigykedjen mindenki" irányba.
Számomra az anyagi dolgok szinte teljesen lényegtelenek, sokkal fontosabb számomra egy jó beszélgetés, minthogy nekünk legyen a legszebb kerítésünk az utcában. Illetve nem is akarok sikeres lenni, legalábbis köznapi értelemben, csak egy viszonylagos, de biztos jólétben élni, úgy hogy lehetőleg a legtöbb időt tudom tölteni a hobbimmal, a barátaimmal és persze elsősorban a párommal. Kint lenni a természetben, felfedezni az életet, önmagunk, egymást, bejárni a fél világot, ilyesmik. Élőben igazából sosem találkoztam még ilyen nővel, csak itt, de már itt se futok bele ilyen emberbe egy jó ideje.
Addig amíg nem kezdted el a hülyeségeidet tolatni, a kutya sem ítélt el téged. Ezzel az életformával sincs baj, csak nevetséges dolgokat állítasz itt közben. Már kezdve ott, hogy az elvont és alternatív nem feltétlenül az amit te gondolsz, és nem mindenki karrierrista, aki keményen dolgozik hogy több pénzt keressen, mert céljai vannak. (tanulás, utazás, házvásárlás, családvállalás stb)
Én pl. a jövő évben félállásban fogok dolgozni, de így sajnos a százat sem fogom megkeresni, viszont visszamegyek egyetemre még egy posztgraduális képzésre, és egyszerűen időre és nyugalomra van szükségem ahhoz, hogy tanuljak. Nem csak a 8-12-ben gondolkodom, pont azért tanulok, hogy ne kelljen feltétlenül ennyit dolgoznom később.
De feleslegesen sztárolod magad és érzed magad felsőbbrendűnek és érdekesnek, mert nem vagy az. Egy átlag ember vagy, aki a szerencsés hátterének köszönhetően foglalkozhat olyasmivel amit szeret és nem kell összetörnie magát. Köszönd meg szépen a szüleidnek. Vannak hozzád hasonló nők, de hogy hol találod meg őket, azt nem tudom. Fiatalon még én is ilyennek számítottam, csak közben lett elég élettapasztalatom, úgyhogy meg kellett változnom.
Nyilván vannak szavak amiknek nincs általánosan elfogadott definíciója. Én pont három ilyet is használtam, nem hiszem, hogy ezen ennyire fel kellene akadni.
Másrészt lehet nem karrierista aki keményen dolgozik, de a végeredmény ugyan az. Azaz annyi lett volna ezen résznek a lényege, hogy ne tegye fel az életét, a szabadságát olyan dolgoknak, amikre nem biztos, hogy szüksége van.
Igen, ez a baj, hogy részmunkaidőben nevetségesek a fizetések. Egyébként ez lenne a tökéletes sok ember számára, mert ha 150et kapnál és nincsenek nagy vágyaid, akkor bőven ki tudsz jönni belőle. Viszont itt nem elterjedt se a részmunka, se annak a megfizetése, ezért eleve kevés az ilyen ember mert érthető, hogy 90 ezres fizetésnél mindenki többre vágyik.
Egy szóval nem sztároltam magam, csak számomra érthetetlen okokból erősen irritálom az embereket a véleményemmel és hozzáállásommal. Érdekesnek sem gondolom magam, sőt ellenkezőleg, szerintem tök unalmas dolgokkal foglalkozok. Legalábbis a fogyasztói átlagemberek számára.
Nem köszönöm meg a szüleimnek, mert nem értem tették, hanem magukért és nyilvánvaló, hogyha valaki szereti a gyermekét, akkor nem sajnálja tőle azt amiért dolgozott. Nálunk így működik.
Köszönöm az alig-alig személyeskedő válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!