Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak még elvont, alternatív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még elvont, alternatív és nem karrierista nők itt?

Figyelt kérdés

Régen sokkal több ilyen nő volt itt, most mintha elment volna mindenki a "nagy ház, nagy autó, jó fizu és rám irigykedjen mindenki" irányba.

Számomra az anyagi dolgok szinte teljesen lényegtelenek, sokkal fontosabb számomra egy jó beszélgetés, minthogy nekünk legyen a legszebb kerítésünk az utcában. Illetve nem is akarok sikeres lenni, legalábbis köznapi értelemben, csak egy viszonylagos, de biztos jólétben élni, úgy hogy lehetőleg a legtöbb időt tudom tölteni a hobbimmal, a barátaimmal és persze elsősorban a párommal. Kint lenni a természetben, felfedezni az életet, önmagunk, egymást, bejárni a fél világot, ilyesmik. Élőben igazából sosem találkoztam még ilyen nővel, csak itt, de már itt se futok bele ilyen emberbe egy jó ideje.

2018. jún. 21. 22:21
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Így van, van ilyen is és ha boldogok vagytok együtt, akkor nincs is vele semmi baj.

Viszont én nem tudom élvezni olyannal az együttlétet aki heti 5 nap fáradtan esik haza és nem tudok vele elmenni egyet az erdőbe sétálni, mert alig bír már járni.

Mindenki azt vesz egyébként, amit akar, nyilván ha olyan szinten éltek, hogy nem gond a nagy ház és ti arra vágytok, akkor egészségetekre, ugyan ez igaz az autóra és a többire. Nem mondom, hogy nekem nincsenek ilyen vágyaim, de nem azok a legfontosabbak számomra.

# 20/20: Aha. Az érdekes. Mire is válaszoltál? Semmire, személyeskedsz de konkrétumot nem írsz semmire.

2018. jún. 22. 00:20
 22/34 anonim ***** válasza:
De írtam konkrétumot. Azért nem futsz bele ilyen nőbe, mert túl bonyolult a gondolkodásod. Így már érthetőbb?
2018. jún. 22. 00:30
 23/34 A kérdező kommentje:

Igen, azt tudom, sajnos a barátaim is néha csak lesnek, hogy miről is beszélek éppen. :) Ezen nem igazán tudok és akarok változtatni. Persze javítani az érthetőségemen még lehet. Mindenesetre volt már pár lány akinek ez nem volt gond, sőt, de tény, hogy nem mindenkinek jön ez be.

Arra is kíváncsi lennék, hogy szerinted milyen egy elvont vagy alternatív nő?

Ezeket csak közhelyes hívószónak szántam különben. A lényeg, hogy inkább a lelkivilága legyen fontosabb, mint az anyagi.

2018. jún. 22. 00:42
 24/34 anonim ***** válasza:
Vannak ambícióim, de magamért, nem azért, hogy nagyzoljak és mondhatni, elvont vagyok. Csak lehet, nem vagyok az eseted kinézetre.
2018. jún. 22. 01:29
 25/34 anonim ***** válasza:
Azt ugye vágod, hogy amket te ideírtál, annak 0 köze van a valósághoz. Meséld már el, hogy hogy lehet havi 130 ból jó színvonalon élni, amikor csak az albérletek 70-80 ezer körül mozognak. Te megkaptad az alapokat a jó élethez és szerinted evidens, hogy mindenki más is megkapta ugyanezt. Az igazság viszont az, hogy az embereknek dolgozni kell a megélhetésért, méghozzá elég sokat.
2018. jún. 22. 07:04
 26/34 anonim ***** válasza:

Nem akarod észrevenni a valóságot. Egy átlag irodai munka 120-150 között van havonta. Én tanárként, diplomával keresek 180-at. Igaz, nyáron van hat hét szabadságom (az 30 nap) de csak főszezonban utazhatok ami a legdrágább.

Nálunk az iskolában az iskolatitkár sem keres 100-nál többet, vagy épp a rendszergazda sem. Most mondd meg, melyik épeszű ember maradna itt ilyen körülmények között? De a gyerekeknek szüksége van működőképes iskolákra. Hasonlóképpen a nővérek sem keresnek jól és fáradtak is. De a te logikád szerint senki ne legyen nővér vagy tanár (vagy akár mentős vagy tűzoltó sem) mert ezek az emberek nem keresnek jól és fáradtak is többnyire. (a tanár mentálisan, a nővér fizikailag is)

Akinek a szülei az egyetemet sem tudják finanszírozni, az meg eleve érettségivel nem is gondolkodhat jól kereső állásban eleinte (hacsak nem férfi és szakmunkás, mert őket jól megfizetik sok helyen, igaz fáradtak is mint a dög)

Nem érdekes a "bonyolult" gondolkodásod, hanem felületes és nélkülözi a logikai alapokat és a tapasztalatokat. Gyerekes vagy. Ja, ha már itt tartunk: a nők többsége gyereket is akar ám....azt meg pláne nem lehet havi 120-ból.

2018. jún. 22. 08:03
 27/34 anonim ***** válasza:

"Gyereket meg nem akarok, szóval a szüli vágyó nők kizárva eleve. :D"

Szerintem ez nagyobb kizáró indok lesz, mint bármi más. Az a nő, aki nem csak a karrierben képzeli el a nagy álmát, az nagy valószínűséggel családot is szeretne. Én is elég elvont, idealista nő vagyok és szeretem azt a munkát, amit csinálok (látszik is, hogy nem keresek túl sokat), de hosszabb távon nem tudom magamat elképzelni egy gyermektelen párkapcsolatban.

2018. jún. 22. 08:50
 28/34 anonim ***** válasza:

En szeretnek feljebb menni a munkahelyemen, nem nagy cegvezetoi posztra

palyazok,de elegedjek meg vele.

Egyedul elek,eltartom magam, szerencsem volt,hogy orokoltem annyi kezdotoket,amihez tudtam felvenni hitelt es lett lakasom. Ezt fizetni is tudni kell,igy muszaj dolgozzak. Igaz csak hétköznap dolgozom es nem vagyok hulla fáradt,de mar előfordult az is.

Ha kerestem volna 120ezret meg az onerovel se tudtam volna sok mindent kezdeni,mert hitelt nem ad a bank. Tehat meg a 150 se elegsok mindenre.

Gyereket en se szeretnek, lenyegtelen miert, igy nalam se johetszoba olyan pasi, aki akar. Utazgatni majd kesobb szeretnek, de elobb a lakasomba kell megvennem mindent, arra meg sporolni kell.

2018. jún. 22. 09:39
 29/34 anonim ***** válasza:

Én ilyesminek tartom magam, de ugye kérdés, hogy kinek mi az elvont meg az alternatív.

Nem vagyok egy nagyon szélsőségesen alter nő, tehát nem öltözködöm úgy, mintha vakon válogattam volna össze a szekrényből a ruháimat és még a terítőt is magamra aggatom, nem hallgatok direkt csak olyan zenét, amit 3-omnél kevesebben ismernek Magyarországon, nem vagyok totál hülye az élet gyakorlati részéhez. Nem élek lébecolva, másokat pumpolva, hanem igenis dolgozom és multinál. De nem az a legfontosabb nekem, hogy presztízsdolgokat vásároljak magamnak. Vmennyit félreteszek, de ha aközött kell választani, hogy egy hónapban 20e-t pluszban félrerakok arra, hogy nagyobb lakást vehessek magamnak vagy azt a 20-at elköltsem színházra, könyvre vagy utazásra, tuti az utóbbit választom. A hobbijaim nagyon fontosak nekem, és azokra mindig szakítok időt (színház, mozi, bélyeggyűjtés, sport, olvasás).

(ha ez ismerkedős kérdés akart lenni: foglalt vagyok amúgy)

2018. jún. 22. 10:33
 30/34 A kérdező kommentje:

# 25/29: Úgy lehet, hogy az egyik félnek, pl nekem, van saját háza. :) Igaz, nem nagy, 42 négyzetméter, de én erre vágytam, kis ház, kis rezsivel, nagy kerttel. Illetve mivel sok a szabadidőm és szeretek kertészkedni, így a zöldség és gyümölcs igényeinket bőven ki tudom elégíteni.

Nem evidens továbbra sem, csak úgy gondolom, hogy azért csak van valaki aki talált olyan lehetőséget amiből viszonylagos jólétben tud élni, anélkül, hogy 8-12ben keljen dolgoznia. Egyébként nem kizáró ok teljesen, de a saját életvitelemhez egy ilyen ember illene jobban.

# 26/29: Ha jól sejtem magadból indultál ki, amikor a felületes és logikai alapokat nélkülöző gondolkodásmódomról írtál.

Én egy szóval sem mondtam, hogy ne dolgozzon senki kevés pénzért sokat. Mindenki azt csinál amit akar, de én nem tudom egy ilyen kapcsolatban elképzelni magam. Van már tapasztalatom ebben és egyáltalán nem jött be. Mert amikor hazaért végre és mentem volna valami programot csinálni vele, akkor ő már ki volt ütve szellemileg és fizikailag is. Sajnálom, de nekem az kevés, hogy heti 1-2 napot tudunk csak egymással tölteni minőségi szinten.

Aki önfeláldozó, beéri ennyivel, vagy megvan benne a hivatástudat. Akkor az csinálja, nem ítélem el, sőt van akit tisztelek ezért, de együtt élni nem tudnék vele. Viszont engem se ítéljen el senki, mert számomra kevés az, ami a napi 8-12 után marad az emberekből.

Gyereket pedig a közeljövőben nem akarok biztosra, eleve már csak azért sem, mert szerintem minimum 5 év kell mire elér egy olyan szintet két ember kapcsolata, hogy gyereket tudjanak vállalni. 5 év pedig sok idő.

# 27/29: Hosszabb távon én sem. Viszont ha van egy olyan párom, akivel eljutott a kapcsolat arra a szintre, hogy mindketten biztosak vagyunk egymásban és kettőnk közös jövőjében, illetve megteremtettük az anyagi feltételeit is, akkor nem vagyok ellenére én sem.

# 28/29: Egészen szomorú, hogy ez a magyar valóság. Gürcölés mindhalálig és hitel a legalapvetőbb dolgokért.

# 29/29: Igen, ez a másik lehetőség, hogy van ilyesmi nő, csak foglalt. :)) Egyébként nem a köznyelvi altere és hippi csajra gondoltam, bár az sem baj, ha nem viszi túlzásba. Inkább úgy mint magához, az élethez, illetve ehhez a rendszerhez való hozzáállásra.

Tehát írhatjátok itt nekem, hogy életképtelen és gyerekes vagyok, vagy köze nincs a valósághoz annak amit írok. Ha ti nem olyanok vagytok, mint akit keresek, úgy sem értitek, hogy miről beszélek. Ti pont a 8-12 dimenziójában éltek, ahonnan nem láttok kiutat és látszólag nem is akartok kitörni belőle. Ami nem baj, csak ne ítélkezzetek mások felett, azért mert mást akarnak mint ti. Azért se, hogy valakinek több jutott alapból, mint nektek. Én sem ítélem el azt, akinek semmije nincs, sőt segítek mindenkinek ahogy időm, pénzem, energiám engedi.

2018. jún. 22. 11:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!