Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még elvont, alternatív és nem karrierista nők itt?
Régen sokkal több ilyen nő volt itt, most mintha elment volna mindenki a "nagy ház, nagy autó, jó fizu és rám irigykedjen mindenki" irányba.
Számomra az anyagi dolgok szinte teljesen lényegtelenek, sokkal fontosabb számomra egy jó beszélgetés, minthogy nekünk legyen a legszebb kerítésünk az utcában. Illetve nem is akarok sikeres lenni, legalábbis köznapi értelemben, csak egy viszonylagos, de biztos jólétben élni, úgy hogy lehetőleg a legtöbb időt tudom tölteni a hobbimmal, a barátaimmal és persze elsősorban a párommal. Kint lenni a természetben, felfedezni az életet, önmagunk, egymást, bejárni a fél világot, ilyesmik. Élőben igazából sosem találkoztam még ilyen nővel, csak itt, de már itt se futok bele ilyen emberbe egy jó ideje.
Nemrég tök jól elbeszélgettem itt egy lánnyal. Elmondta, hogy szimpatikus vagyok meg minden. Aztán egyszer csak nem válaszolt. Tök normálisnak tűnt, ráírtam, hogy mi a helyzet. Írt egy kamuszöveget és hogy majd válaszol...
... azóta SE! :D
Anyagi dolgok lenyegtelenek-bejarni a fel vilagot.
Kicsit ellentmondasos
A fél világ bejárásához márpedig igen csak sok pénz kell... ami ellentmond annak, hogy számodra az anyagi dolgok teljesen lényegtelenek.
Ezt az ellentmondast hogy oldod fel?
1: Ez mondjuk nem tudom hogy jön a kérdéshez, de a gyakori, illetve az internetes levelezés ilyen, nem kell nagyon magadra venni. Én mindig válaszolok mindenkinek aki értelmesen ír, ha ő nem, ő baja.
2: Jogos, nem fejtettem ki teljesen. Tehát azért olyan szinten élni, hogy évente 1-2 utazás beleférjen. Nyilván nem egyből Új-zélandra gondoltam menni 2 hónapra. Illetve ha nem veszel tökéletesen fölösleges dolgokat, megelégszel a 15 éves autóval is és van pénzügyi kultúrád akkor meglepően könnyen összejön a pénz egy-egy óceáni szigetre is akár. Európán belül pedig alap dolog. Macedóniába két főre repülővel autóbérléssel 1,5 hetet elvagytok 100 ezerből.
3: Nem fejtettem ki teljesen az élethez való hozzáállásom, de ha már leirtakkal egyetért akkor igen.
4: Egyenlőség van tudtommal. Tehát én úgy gondolom, hogy a közös költségekben illik ugyan annyit beleadni. Aztán a többi pénzt mindenki arra költi amire akarja, illetve összedobjuk ha van közös cél.
5: Nyilván nem szó szerint kell érteni és pl Dél-Amerikába nagyon szívesen mennék, de ár-érték és legfőképp kockázat arányában valószínűleg sosem fogok elmenni oda.
bejárni a fél világot
Öcsipók, vedd ki a kezedet a biliből, az az igazság, hogy mindenki szeretne nulla munkával mindent megkapni, utazgatni, minden nap étteremben enni stb, csak ezekhez pénz is kell. Amiért pedig meg kell dolgozni. Szóval, ha te inkább haverozol, mintsem pénzt keresel, akkor lemondhatsz az utazgatásokról is. Kivéve, ha úgy járod be a világot, hogy közben dolgozol is mindenhol.
Az #1-es válaszom úgy jött ide, hogy egy értelmes és nem számító nőnek tűnt, de mégsem viselkedett komolyabban.
Mit dolgozol?
Én is nagyon elvont vagyok, de csak belül, amúgy szeretnék beilleszkedni.
Igazabol még nem jöttem rá mihez kezdjek magammal, mert az egész gondolkodasom nem passzol ahhoz amihez alkalmazkodni kell ebben a világban.
A karrier alatt mit kell érteni? Ugymond a 'management' tagja véletlenül se akarnék lenni, viszont szabadúszókent el tudnám képzelni hogy valami érdekeset alkossak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!