Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elhatároztam, hogy elmegyek egy “éjjeli pillangóhoz” akkor azzal átlépnék egy erkölcsi határt? Megérné elmenni?
Huszonéves vagyok, eléggé helyes arcú, sportos normális diplomás srác vagyok, voltak már barátnőim egy két egyéjszakás is, tök normális lelkületűnek mondom magam de annyira elfoglalt lettem egy új vállalkozás indítása miatt, hogy nincs időm/kapacitásom randizgatni viszont nagyon hiányzik a szex. Tinderezgettem, de valahogy nem találnak meg ezek az egyéjszakás lányok, meg velük is randizni kell, sőt a legtöbben komolyabbat akarnámak. A régi lakhelyemen ismertem meg egy csajt tinderen akivel összejártunk de ennyi, a többiek nem ilyen egyszerű esetek. Nekem meg sajna tényleg nincs erre időm a 7/7 nap szinte reggeltől estig hajtok, most ez várható egy pár hónapig.
Így hát nézegettem neten és vannak egész jó csajok meg aranyosabb lányok, jó testtel “igényesnek” (már amennyire egy prosti az lehet) tűnnek és tök jó, megyek, dugunk és jövök semmi extra. Pont ez kéne nekem. Csak azért vannak erkölcsi fenntartásaim, dehát ez van max majd ha lesz komoly akkor nem mondom el neki :D
Egyébként van itt olyan aki volt már? Megéri elmenni, nem csalódtatok a csajban? Ez nagyon para lenne egy nő szemében komoly kapcsolat szempontjából?
Engem nem zavarna, ha a párom előttem ját volna prostinál, az viszont igen, ha ilyen lenézően nyilatkozna róluk "igényesnek” (már amennyire egy prosti az lehet) tűnnek".
Tán kötelez valaki, hogy olyanba mártsd a farkad, akit nullának nézel?
Ha nincs gond veled,akkor biztos találsz majd olyat,aki pénz nélkül is d.gna veled.
Minden ujjamra kapok pasit.
Próbálj lányokat találni. Jobb érzés lehet,mint egy prostival,aki csak a pénzedért..ez megalázó.
Elég igénytelen lehetsz ha k...vàzni akarsz. A te dolgod, de ha dugsz egy ribivel, akkor a leendő csajaidnak is legyen arcod elmondani. Az óvszer nem véd mindentől.
Én pl simàn megszakítottam az ismerkedést mikor kiderült, hogy a randipartnerem volt prostinàl.Nàlam ez kizàró ok, undorítónak tartom. Sose tudnék ilyen pasit se komolyan venni se gusztusom nem lenne hozzàérni. Azt mondta kockàztatott, őszinte akart lenni. Ezt viszont èrtékeltem!!!
Pasi munkatàrsam volt prostinàl. Azt mondta csalódott. Alig àllt fel neki, el se tudott élvezni. végig az volt benne, hogy ezt a nőt aznap màr vagy 6-8 ember megdugta, meg hogy csak a pénzért fekszik le vele. Soha többet nem ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!