Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna ha az új barátnőtök 30 évesen kisfiúkának és cuki mukinak hívna?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal és alakul egy kapcsolatot lassan 31 éves vagyok és nagyon furcsa hogy valamiért állandóan kisfiúcskának és cukimukinak hív mondtam neki hogy ez zavar de ő csak nevetet ezen és azt mondta hogy örüljek neki hogy olyan típus hogy a kisfiúkat szereti mert hogy én 30 évesen is az vagyok.
2018. jún. 21. 12:39
 1/9 anonim ***** válasza:
26%
Én nem járok rózsaszín műkörmös, műszempillás plázamacákkal, akik nem képesek értelmesen kommunikálni. De ha neked a külső fontos csak, nem az értelem, akkor viseld el. Szióka, puszcsi, cukifijúúú!
2018. jún. 21. 12:49
 2/9 anonim ***** válasza:
71%

Ajj, a hideg ráz az ilyen pasiktól, akik egy szerencsétlen becenéven kiakadnak. :D

Én simán hívom Cicafiúnak a párom (nem zavarja), és teljes mértékben Igazi Férfinak látom őt emellett. Nem kell kiakadni ezen :D

2018. jún. 21. 12:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok de nem hívom ilyen neveken a párom, persze becézem, de máshogy. Viszont ha tényleg zavarná és mondaná is nekem, hogy zavarja, akkor abba hagynám és ezt fordítva is elvárnám tőle. Én se szeretném, hogy úgy nevezzen a párom ahogy én nem akarom vagy számomra kellemetlen.
2018. jún. 21. 13:10
 4/9 anonim ***** válasza:
69%
Nem zavarna. Ha attól még férfiként bánna velem, akkor én is csak vele nevetnék.
2018. jún. 21. 13:15
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
Nyominak tart! Menekülj!!!
2018. jún. 21. 13:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
De hát ha egyszer az vagy.
2018. jún. 21. 15:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Zavarna. Szex közben nem zavar, amikor együtt jártam az első barátnőmmel, aki 5 évvel idősebb volt nálam és tanított is az egyetemen engem, illetve laborgyakorlatot tartott, gyakran becézgettük egymást tanárnéninek, kisdiáknak az ágyban. Mondta is mindig, hogy nagyon jól vizsgázott a kisdiák. :D
2018. jún. 21. 16:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Te meg akkor hívd Puncicusnak, bakker!
2018. jún. 21. 21:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Kit érdekel ha velem dug és nem mással. Hívhat szarjankónak is,majd én is kitalálok neki valami ciki nevet :D
2018. jún. 23. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!