Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem magam túl mindenen? Hogy változzon a hozzáállásom?
Sziasztok:) azzal a problémával jönnék ide, hogy nem tudok szeretni senkit. Fiatal lány vagyok. 12 éves koromban volt egy erőszak féleség az életemben, egy lánnyal, ami többször megtörtént. Azóta teljesen máshogy fogok fel sok dolgot. Az összes lány a koromban vagy kapcsolatban van, vagy szeretne egy pasit magának. Én is akarok valakit szeretni, de nem tudok. Van, hogy ha beszélek egy bizonyos sráccal, azt érzem, hogy boldog lennék vele, de pár perc múlva jön a tipikus "hullám", amikor jön a rossz felfogás egy kapcsolathoz.
Félek, hogy bántva leszek, félek, hogy nem fog szeretni. Vagy hogy én nem fogom majd a jövendőbeli pasimat tudni szeretni.
Egy kapcsolathoz úgy állok hozzá, hogy úgyis szakítunk, úgyis bántani fog. És ezen szeretnék változtatni. Mit tegyek?
3-as vagyok:
Hát igen én már csak ilyen alpári paraszt vagyok, egy antiszociális vadbarom, de így szeretem magam, a többiek meg le vannak xarva. :D Neked is ezt a hozzáállást javaslom, mert így túlélsz mindent és nem kell görcsölnöd. ;) De.. Hány éves is vagy?
A szerelem nem válogat. Sok kamasz kapcsolat a szerelem utáni hajszából születik (tehát a szerelembe szerelmesek). Akinek ez az illúziója nincs meg annak sokkal nehezebb, de nem mentesül alóla. Én is késsőn letten szerelmes és amikor jött akkor nem tudtam rá felkészülni, nem tudtam átgondolni... csak ott álltam a fiú gondolatával a fejemben és egész nap nem hagyott békén. (idegesítő amikor a lencsefőzelékről is ő jut az eszedbe)
Szóval én nem aggódnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!