Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyembe, hogy változzon valami az életemben?
27 éves férfi vagyok, lassan 28 és nem volt egy párkapcsolatom se még nem is csókolóztam. Okai a következők apa nélkül nőttem fel mivel 6 évesen hagyott ott minket, így nem volt egy normális apa képem. Az iskolás évek tönkre tettek mivel se tanulásban se szociális életben nem voltak sikereim, anyukám is néha bántott mivel nem tudtam megfelelni az elvárásainak. Aztán 20 éves koromra anyukám is meghalt, emiatt felborult az életem.
Aztán itt jön képbe az, hogy nem voltak sikereim lányokkal szemben. Annakidején még huszas éveim elején nagyon sokat jártam el szórakozóhelyekre, teltek múltak az idők, egyre kevesebb volt a tűréshatárom és végül nem mentem többet, meg is utáltam az olyan helyeket.
Aztán próbálkoztam társkeresővel fent voltam 2 évig elő is fizettem. Voltam rapidrandin ott volt egy közös szimpátia majd az lett a vége, hogy egyszer beszéltünk telefonon majd eztán szart a fejemre. A társkeresőböl se lett semmi most éppen tinderen próbálkozok.
Sokkal szívesebben ismerkednék élőben, hogyha lenne egy olyan közösség ami a társkereső emberekért van és megtalálja a saját ízlésének megfelelő személyt.
Szabadidőmben ritkán találkozom a barátaimmal, ha egyedül megyek akkor általában sétálok a városban, természetjárok és kulturális előadásokra járok. Holnap és holnaputá n is megyek, mert szeretem azokat a témákat.
50-50%ban fontos a küllem és a belbecs, mert hiába rendes, kedves és jófej velem valaki, ha nem tetszik az arca később se fog. Mindig sz arcot nézem meg először, mert odavagyok a szép szemekért és méginkább a szép szájakért. Az a bajom, hogy még nem kellettem olyan lánynak aki nekem tetszett volna. Nem egyszer találkoztam olyan lányokkal akik nem tetszettek annyira, hogy hátha jobban megfognak tetszeni és nem tetszett meg egyikőjük se. Én ha találnék egy olyan lányt, aki igazán tetszik nekem és szeretem is, már nem arra mennék, hogy úgymond "tapasztalatokat" gyűjtsek ebből a felfogásból szerencsére ki is nőttem, hanem a jövőt tervezném vele és majd a házasságot.
Kaptam olyan tanácsokat, hogy először próbálkozzak csúnya lányakkal utána szépekkel. Ez egy igazi erkölcstelen bunkó hozzáállás, mivel a nőket nem árucikkeknek nézem, hanem embereknek. Prostizásos tanácsokat is kaptam, de attól meg viszolyodok.
Egy valamire vagyok büszke és az, hogy sokat változtam, bővítettem a világnézetemet. 4 éve ilyenkor volt mikor éltettem a náci eszméket, most meg teljesen megvetem. Emberségesebb is vagyok. Viszont számomra vonzó nőt nem találok. Nem tudom, hogy kéne e változtatnom vagy hagyjam hogy alakuljon tovább az életem.
Nyilván hatással volt általában az életed alakulására a szüleid elvesztése, de a jelenlegi állapotod é a gyerekkori szülői minták között azért ilyen direkt ok-okozati összefüggés nincs.
Meghatagudnál, ha minden jószándékkal azt tanácsolnám, hogy keress fel szakembert, ha igazi válaszokat és változást szeretnél?
(Közhelyszerű, de a fájó foggal is a fogorvos a jó ötlet, letört cipősarokkal meg a cipész- a lelki életünk elaladása esetén is van szakember)
Amin megakadt azért még a szemem: az a korábbi szélsőjobbos irányultságod- tudod a szélsőségek szűkebb rétegeknek jönnek be. Ok, tizen- meg huszonéves kor elején még egy határon belül ez is lehet ilyen “belefér, most keresi a helyét” jellegű, de hidd el nekem, érett felnőttként ez nagyon nem szalonképes a nők döntő többségénél.
Pszichológus, mentálhigiénés tanácsadó, életvezetési coach, akár pap/lelkipásztor, szociális munkás/önsegítő csoport (ízlésed, értékrended, anyagi lehetőségeid, motivációd függvényében) hozhat áttörést megérteni, továbblépni és nem ciki, nem a “kettyósok” használják :)
A társkeresés még szerencsés külsővel, normális egzisztenciával, jó szívvel sem könnyű és valóban van benne egy nagy adag szerencsefaktor is. Ezzel együtt nem érdemes feladni.
...tudom miről beszélek :) elvált, társkereső nő vagyok.
Ezzel együtt tényleg igaz, hogy rágörcsölni sem érdemes, de a hit, hogy “tudom, hogy hamarosan lesz valakim” egy fontos dolog és meglátszik az emberen.
Sok sikert:
40N
1. válaszolód vagyok ismét.
Részben igazad van, persze.
Meg te életed, te értékrended, te forrásaid nyilván, de engedd meg, hogy picit vitatkozzam veled:
- semmire sincs garancia, hogy használ. A törzskönyvezett gyógyszerre sem. A segítés is egy szakma. Ha semmit nem próbàlsz meg, garantáltan semmi nem használ.
- nem minden kerül pénzbe, akár még a laikus segítség is érhet célt
Az egészséges párkapcsolat azért nem azon alapul, hogy te egy emoatikus nőre ráterheled a nyűgödet és őt használod terapeutának, lelki szemetesnek. Hidd el, ebből nem fog sok jó kisülni.
Ugye te sem egy terhelt társat, hanem egy optimista egészséges partnert szeretnél inkább? Na ugye!
A normális nők is.
Ne a párkapcsolattól vàrd mi den eddigi hendikeped megoldását, mert valaki csalódni fog...
Sok sikert:
40N
Köszi, hogy próbálsz segíteni! :)
Abból a szempontból vitatkoznék, hogy szerintem az a lelkiszemetesláda, aki sokat panaszkodik, de letojja a másikat. Volt ilyennel szerencsém nem szeretnék többet. Van mikor panaszkodom szerencsére nem állandóan, de akkor én kiváncsi vagyok a másikra is, érdeklődöm felé, ha ezt nem tenném csak én az egóm lenne központban akkor tényleg egy lelkiszemetesláda lennék. Szerintem, ha szimpatikus a két fél nem szabadna korlátokat tenni és, ha fáj valami beszélni kell róla, de ne legyen egyoldalú.
Ha találnék egy rendes szakembert aki nem kér egy óráért 5-6 ezret kipróbálnám, de nem hinném, hogy radikális változásokat hozna. Szerencsére ott a legjobb barátom vele tartalmasan tudok beszélgetni sokat köszönhetek tőle.
A leírásod alapján én úgy gondolom, hogy túl magasak az igényeid a lehetőségeidhez képest.
Eljártál szórakozni, társkeresőztél, eljársz programokra. A hasonló esetekben az szokott lenne a probléma, hogy az illető nem jár sehová, nem találkozik nőkkel. De te találkoztál már sokakkal. Ha senki nem felelt meg, akkor az igényeiddel van a gond.
Csak azt tudom tanácsolni, hogy ha nem is tetszik nagyon egy nő, de szimpatikus, akkor vágj bele. Idővel minden kinézetet meg lehet szokni, egy idő után már nem gondolsz erre, mert fontosabb lesz a személyisége, és - akármit értünk ezen - a hasznossága.
Ha mégsem illetek össze, akkor meg lehet szakítani, és egy másikkal próbálkozni.
Nem szoktam sokszor eljárni és élőben nehezebben ismerkedek. Csak akkor megy, ha olyan helyzet van. Mint múltkor ahol dolgozom, bejött hozzám egy kedves, mosolygós gyakornok lány. Arra készültem, hogy elhívom találkozni, elkértem a facebookját és sajnos foglalt volt. :( Random vadidegeneket nem szeretek megszólítani, italra se szeretek senkit se meghívni csak akkor, ha már kezd alakulni valami. Amúgy annak is nagyon örülnék, ha valakinek tetszenék és kezdeményezne, mivel a mai modern korban ez nem ciki és támogatom a feminizmusnak a mérsékelt formáját.
Hogy érted, hogy túl magasak az igényeim és milyen lehetőségeimhez képest? Csak annyit igénylek, hogy tetsszen az arca ne legyen se sovány, se kövér, azt nem várom el, hogy sportoljon és azt se, hogy playboy újságból szabaduljon, csak annyit, hogy lehessen fogni rajta valamit. Tudom, hogy felszines lesz amit mondok, de nekem taszító a kis és formátlan mell ez van ez ellen nem tudok mit tenni. Belsőleg legyen őszinte, tudjon normálisan beszélgetni, szeretni, mutasson empátiát, ne játszadozzon, ne legyen felszínes, ne használjon ki. Ezeket én is tudom nyújtani és nem érzem, hogy emiatt túl nagyok lennének az igényeim. Ha nem tetszik annyira egy lány max csak barátkoznék és lefeküdnék vele egyéjszakára. Bár legutóbb ismerkedtem egy nem tul szép lánnyal megbeszéltem vele, hogy nem akarok tőle komolyat és ő belement volna egyéjszakásba, mert nagyon tetszettem neki. Másnap reggel megundorodtam a gondolattól és inkább hagytam az egészet. Nálan nem működik az, hogy majd később megszépűl, mert ha kezdetben nem vonz szexuálisan később se fog. Inkább egy komoly kapcsolatban lennék ahol tetszik rendesen a lány, minthogy egyéjszakázzak egy nem túl széppel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!