Hogyan tudnék tenni valamit azért, hogy változzon bármi is az életemben, és ezáltal a hangulatomban is?
Kezdem az elején az egészet, bár szinte felsorolni is nehéz, annyira sok problémám van jelen pillanatban. A legnagyobb gond ezek közül egyértelműen az, hogy reménytelenül (a szó legszorosabb értelmében) szerelmes vagyok az egyik osztálytársamba már több mint 1 éve. Bármit is csinálnék, a lány soha az életben még csak nem is gondolna arra, hogy összejöjjön velem: már többször is megpróbáltam elhívni ebédelni, hétvégén mindenféle programokra, vagy csak suli után sétálni egyet, de minden alkalommal lerázott (kedves velem, meg ha bármiben segítségre szorul, akkor sokszor hozzám szokott fordulni, de itt ki is merül a dolog). Mindez ráadásul nagyrészt azért van, mert ott az osztályban kialakult rólam egy rendkívül torz és ferde véleménykép, mert egyes embereknek csak az jelent örömöt a tetves életükben, ha a másikba ok nélkül is beleköthetnek és elmondhatják minden rossznak. Arra persze már nem sok esélyem van így 3 év után, hogy megmutassam nekik a valódi személyiségemet, meg egyébként se nagyon érdekelné őket. Emellett itt van az állandó hajtás az iskola miatt, sokszor ha egész délután tanulok a következő dolgozatra, akkor sem lesz semmi eredménye, ráadásul még itthon is megkapom az állandó leszidásokat ilyenkor.
Ezek miatt egyre inkább azt érzem, hogy kezdek lassan becsavarodni, és fogalmam nincs, mégis hogyan bírhatom ki azt a több mint másfél évet, ami még hátravan ebből a gimnáziumnak nevezett emberi pöcegödörből. Tudnátok esetleg segíteni?
(És még mielőtt valaki ideírná: nagyon nem vagyok depressziós, van néhány barátom is, megtalálom az örömöt mindenben, amiben lehet, csak az előbb leírt dolgok sajnos egyre jobban lenyomják az egész életemet). 18/F
Életemben nem olvastam még ennyi marhaságot mint amit az előző válaszadó írt úgyhogy gondoltam írok egy értelmeset.
Először is az iskola nem arra való hogy villogj a tudásoddal hanem hogy elvégezd. Ha kettessel végzed el az sem érdekel senkit. Téged érdekel hogy a lány akibe szerelmes vagy 2-es vagy 5-ös tanuló?
Persze hogy nem ha kettes tanuló akkor is szerelmes vagy bele és kész.
Biztos hallottál már ilyen hülyeségeket hogy a párkapcsolatnál a lélek számít meg ilyenek, ezt általában a csajok hangoztatják de ennél nagyobb ostobaságot nem is tudnának hajtogatni.
Nekünk férfiaknak is az tetszik aki külsőre jól néz ki, meglátod a szép csajt és azt mondod hogy ez kell. Na a lányok is ugyanígy vannak ezzel úgyhogy komolyan mondom kezdj el gyúrni meg erősíteni és kajálj hozzá minél helyesebben és tegyél meg mindent amit csak tudsz annak érdekében hogy a lehető legjobban nézzél ki.
És ez a lelkedet is felhozza az önbizalmaddal együtt.
Lássuk az én példámat: nagyon félős gyerek voltam általánosban, többször megvertek a suliban még otthon sem mertem elmondani. Természetesen elkezdtem gyúrni meg boxolni és mindent megtettem és teszek az ügy érdekében ez azt eredményezi hogy most 34 évesen egészségesebb, keményebb, erősebb vagyok és jobban nézek ki mint bárki az évfolyamtársaim közül.
Ezen kívül mondjuk lemegyek az auchanba szóba elegyedek egy csajjal és megadja a facebook-ját, ez pont ma történt.
Szóval ha most neked nem jön össze ez a csaj akkor lesz helyette jobb, de csak akkor ha nem anyámasszony katonája vagy hanem kemény férfi a talpadon akire öröm ránézni.
Egyébként az irományodból kiderül hogy a szóban forgó csaj a barátjának tekint ami a lehető legideálisabb helyzet ahhoz hogy komolyabb dolog alakuljon ki szóval te csak kezdj el tenni magadért.
Tegnap beszéltem egy csajjal facén az volt az első kérdése van-e tetoválásom, és ez már nem az első eset.
Ez is és minden a külsőre utal, ha jól nézel ki erős vagy és még tetkód is van na akkor kész a csajok ki vannak feküdve.
Még valami, ha nincs lehetőséged konditerembe járni akkor kezdj el otthon erősíteni.
A haverom rengeteg fekvőtámaszt csinált és egy idő után úgy nézett ki tőle mint egy tornász, hihetetlen testet épített magának fekvőtámasszal és húzodzkodással.
De youtube-on láthatsz hasonlókat csak írd be hogy: street workout
Ha az osztálytársad meg szemétkedik akkor verd csak szájba vagy rúgd hasba tök mindegy csak borítsd fel az eddigi nyámnyila képet amit rólad alkottak. Lehet hogy emiatt felkerülsz az igazgatóhoz és dumcsiznod kell vele de kit érdekel mindenki tudja kivel nem lehet majd többet szórakozni.
Biztos hallottad már hogy: "ott leszel erős ahol eltörtél"
hát akkor kezd el és építsd fel magad, ura legyél a sosodnak ne áldozata
Szóval feleséged és gyereked...
igen gondoltam hogy az átlag emberek életét éled csak ebben nincs semmi olyan amitől te itt ésszerű választ tudnál adni egy olyan témában amiről fogalmad sincs.
Egyébként a két gyerekes anyukák akik elválnak az ilyen fazonoktól az én vállamon sírják ki magukat, persze csak az amelyik jól néz ki.
De a másik még rosszabb, házad autód....
volt itt bárhol is anyagiakra vonatkozó kérdés ??
nem tudok semmit a világon ami primitívebb lenne mint anyagi dolgokkal felhozakodni.
A kérdező is és én is végig csak lelki értékekről és minőségekről beszéltünk és a válaszodból egyértelműen és világosan kiderül hogy te semmi ilyesminek nem vagy birtokában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!