Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a magasság probléma a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a magasság probléma a férfiaknál mostanság?

Figyelt kérdés

A kérdés nem provokáció bár biztos lesz egy rakás ember aki annak fogja venni, mindegy...

Elég pár kérdést átfutni itt gyakorin és ami baromira szembe tűnő hogy sok férfi( tisztelet a kivételnek) erre a magasság-témára van ráakadva. Tényleg ennire számít vagy nem, x centi alatt ássa el magát az ember vagy nem és hasonló dolgok..

Elkezdtem gondolkodni hogy mennyi férfinak mintha kisebbségi komplexusa lenne emiatt, vagy kevés önbizalma esetlegesen ezt (az alacsonyságot ami nem is minden esetben igaz) a párkapcsolatok terén a sikertelensége okának.

Aztán elkezdtem azon agyalni hogy ismerek nem 1, nem 2 pasit akik alacsonyak és ez nem okoz nekik gondot. És nem szuperpasi típusokról beszélek.

Az öcsém pl. 23 éves még egyetemista. Szerintem jóképű (persze lehet elfogultság kissé, de objektíve sem csúnya). Izmos-macis alkat. És 169-170 cm. Van barátnöje aki 174 cm magas. Szép lány. És nagyon is jól megvannak. Néha vannak köztük konfliktusok amiről rudok de egyik sem a magassága vagy alacsonysága miatt van.

Egy ismerősöm ,huszonéves srác, tök jól néz ki, humoros stb. de nincs több 170pár centinél. Mégsincs baja. De ismerek 30-as férfiakat is akik szinten 170 körül mozognak.

És érdekes itt mégis ez a tendencia (de nők részéről is a pasik magasságát érintve) hogy aki alacsony ássa el magát.

Én nőként a 162 cm-el ezt nem értem meg. Persze egy 180 cmes nő valószínű máshogy gondolkodik. Miért nem érti meg sok férfi hogy a legtöbb nőnek, IGEN vonzó az ha valaki magas de adott esetben 2 pasi között nem ez lesz a választas oka. És aki meg alacsony és 190 alatt senkit nem tekint embernek meg kicsit el van tevedve de az olyanokkal nyilván nem kell foglalkozni.

A felszínességet általában ne keverjük ide mert az (sajnos v nem sajnos) minden emberben benne van.

Miért lett ez ekkora mánia? Én picit ezt érzem hogy sokan ezzel takaróznak és ezt vélik a sikertelenségük okának. Pedig valószínűbb hogy más van a dologban.

Szóval kivancsi vagyok a véleménykre:D

Kort és nemet is légyszi.

2018. jún. 19. 22:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
16%

Engem egyszerűen zavar, ha egy srác alacsonyabb nálam. 176 cm vagyok, amit nem tekintettem soknak, de azért így 180 alatti pasi sajnos nem működik, még néha a 183 is necces (cipő miatt vagy ha olyan a testalkata). Rám lehet fogni, hogy felszínes vagyok, de egyszerűen zavar, és "nagydarabnak" érzem magam egy alacsonyabb pasi mellett (pedig amúgy teljesen normál alkatú vagyok), nem tudom az erősebb félnek, a biztonságot nyújtónak tekinteni.

Ezt nagyon sajnálom magam is, hogy a magasság ennyire számít, de tenni nem tudok ellene.

(És csúnyán szoktam nézni azokra a 160 körüli lányokra, akik 190 körüli pasikkal vannak... Ha ők elviszik a magasakat, nekünk mi marad? :D ) 22L

2018. jún. 22. 22:13
 22/25 anonim ***** válasza:
53%
Megint egy egyáltalán nem felszínes üres lányka akinek egy ortopéd magassarkú viselése fontosabb mint egy párkapcsolat :) Meg szerinte egy 180 alatti férfi nem erősebb nem tömegesebb nála(bár lehet valami 120kg-os hájas koca) és nem tudja megvédeni,de egy 190 centis tápos meg majd annyira fog harcolni érte a rengeteg rá támadó benszülöttekkel akikkel napi szinten megy a háború ..Amúgy ki ellen akarja megvédetni magát ? Azért néhány kondis meg boxos haveromat megkérdezném erről mennyire gyengék 175-180 centisen ..Nem azt kell nézni mennyire nyurga valaki, ha már biztonság a cél hanem hogy milyen harci képzettsége van,milyen kondija van.De hiába magyarázom logika meg nők- tűz és víz
2018. jún. 22. 23:48
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
165 magas srác itt! Bizony probléma, vagyis inkább hátrány, olyan, mint a görbe hát, nagy orr, nagy fül, egyszerűen nem lehet rajta változtatni, hanem más úton módon kell partnert találni. Nekem mindössze 2 barátnőm volt életemben eddig egy 4 éves kapcsolat és egy 1,5 éves kapcsolat, de egyik sem a magasságom miatt ért véget. Az első lány 160 cm volt ( egy 5 centis magassarkú simán elfért rajta, mert én sem mezítláb járok ) a második lány 162 centis volt, ott sem volt probléma egy 5 centis magassarkú viselése. De mivel 28 vagyok és eddig 2 barátnőm volt mindössze, mindenképpen hátrány, de igyekszem és láttam már az utcán fiatalokat kézenfogva úgy, hogy a lány volt a magasabb, csak kitartás kérdése.
2018. jún. 28. 01:59
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a nők azért vágynak magasabb pasira mert az kicsit szarul néz ki ha a nő a magasabb. Ha meg nagyjából egyenlő magasak akkor meg az a baj hogyha a nő felvesz egy magas sarkú cipőt akkor megint az a baj amit már leírtam az első mondatban.
2019. júl. 30. 16:36
 25/25 anonim válasza:
31%

Azt vettem észre fiatalkoromban ( most 37 éves vagyok) hogy a 15 éves csajoknak is már számított a testmagasság, mikor én tinédzser voltam a 3 évvel idősebb bátyámra tapadtak a szebbnél szebb csajok pedig csóró volt ő is még akkor , én voltam 16 évesen 1,74 cm ő meg 19 évesen 1,84 cm, én megálltam a növésben 1,76cm-nél később, mellette labdába se rúghattam ezért akkor irígykedtem rá, nem panaszkodom mert valamiért engem is vonzónak talált egy pár csaj de nekem annyira kicsi volt az önbizalmam a bátyám mellett hogy nem is kezdeményeztem a csajoknál, mindig ők szedtek fel engem mert már nem volt türelmük kivárni hogy én lépjek először, ami furcsa hogy ő a csajozógép már 22 évesen megállapodott én meg most is egyedül élek ( rájöttem hogy túl individualista és egocentrikus vagyok egy komoly kapcsolathoz), de már nem irígykedem rá inkább sajnálom a tesómat az miatt ahogy kinéz most , több ezer km-re lakunk egymástól , 2-3 évente találkozunk , vezetői pozícióban dolgozik egy nagy multinál , mindene megvan de elhanyagolta magát, pocakot eresztett , megőszűlt, kopaszodik, össze is ment én még mindig 176 cm vagyok ő meg 178 cm körüli lehet, mikor találkoztunk legutóbb meg is jegyezte hogy jól összement.

Olyan 30 éves koromig volt kissebbségi komplexusom, amíg magamra nem gyúrtam 85 kg-os izomtömeget a 1,76 centimhez, amit azóta is fejlesztek, odafigyelek az egészségemre , mindennap edzem ha egy napot kihagyok már rossz a közérzetem, ha belegondolok jobb is hogy csak ekkorára nőttem mert ha nem gyötört volna a kissebbségi komplexusom a termetem miatt évekig akkor nem kezdtem volna el a vasakat emelni és lehet mára én is egy pocakos , kopaszodó, hájas lomha alak lennék, 2 -3 gyerekkel meg egy követelőző asszonnyal a nyakamon, így meg jobb formámba vagyok mint a 20-as éveimben.

Amúgy a nőknek kb.30 éves korukig számít csak a külső , utána már csak a pénzre mennek, anyagi biztonságra vágynak vagy mert elegük lett a munkából vagy mert egyedül maradtak a gyerekkel.

2019. aug. 12. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!