Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki lenne, ha szakítottam egy fiúval, és most visszakuncsorognám magam hozzá, mert jobban néz ki, mint fél éve?
Szakítottam vele, nem volt semmi különös ok, egyszerűen már nem éreztem semmit.
Nem mondom, hogy ápolatlan volt vagy csúnya, inkább csak egy "szürke kisegér", 80 kiló körüli átlagos testalkat, átlagos ruhák, átlagos haj, semmi extra, az uncsi srác, akit látsz minden reggel a buszmegállóban vagy a boltban.
Ennek ellenére valami megfogott benne, mert együtt voltunk 8 hónapot.
Na mindegy, szóval tegnap megláttam, valami eszméletlen jól néz ki, fa*za nike cipő, sötétkék slim fit nadrág, meg egy könyökig feltűrt mintás ing, leszállkásította magát mint állat, mintha az arca formája is másabb lenne ,vagy selymesebb, divatos haj, jó illat, borosta, áh, kivoltam tőle.
5 percig volt egy enyhén kínos "mizuveled" csevegés, semmi extra. De biztos látszott rajtam a döbbenet, tág pupilla, meg hogy végigméregettem csomószor.
Szerintem ez miattam van, az én szakításom hatására. Rájöttem, hogy hiányzik. Bevallom, mérges lennék, ha más lány összejönne vele, nem érdemlik meg, lehet hülyén hangzik, de ez az én érdemem, én voltam akkor is mellette, amikor "semmilyen" fiú volt, ne más arrasa már le a babérokat. Mondjuk biztos megfektetett már egy két lányt, de nem haragudok rá, én is szexeltem fiúkkal.
"Vagy szerinted csak 100 ember látogatja az oldalt? Én írtam az elsőt, de a másik nem hozzám tartozik. :-)"
Tekintve, hogy kb. 35 és 85 között látni % értékeket, lehet, csak 50 ember látogatja az oldalt és kínosan ügyelnek rá, nehogy azonos %-ok legyenek :)
"Én is szakítanék egy csávóval ha ocsmány és hányingergerjesztő lenne.."
Kezdjük ott, hogy minek jönnél össze vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!