Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki a nőknél, ha egy férfinek gáz spray van és azzal védi magát?
Nâlam kés vagy vipera van, ha úgy van.
31/f
Azért lettem lepontozva, mert a vipera illegális? Oké, a kedvetekért kiváltom 40 centi metetesszár+3 csavar kombóval :p
31/f
5 gyakorlókard legális, csak kicsit feltűnő:D
De végülis jópár csontot eltörhetsz vele, ha ügyes vagy akár meg is ölhetsz valakit.
nah ez tényleg kiszámíthatatlan a nőknél.
mert pl ha azt látja a nő,hogy a kötekedőt úgy lezúzod,hogy besza-rik-behugyozik,akkor-
1.az egyik típus azt fogja mondani,hogy brutális elmebeteg vagy,az ilyen dolgokat nem így kell elintézni.
szegény olyan szinten nem él a való világban,hogy el is hiszi amit mond és fel sem fogja,hogy nagyon komoly,akár életveszélyes fenyegetettség lett ebben a formában felfüggesztve.
2.ez a típus meg érti hogy itt nem volt mit tenni,lépni kellett mielőtt elfajul komolyabbra.
nem dicsér,nem is tetszik neki,de elismeri hogy férfias és szükséges lépés volt.
3.ennek a típusnak meg úgy bejön hogy ekkora alfa vagy,hogy már a kocsiban előveszi a farkadat mert felpezsdül a vére az ilyesmitől és zubog benne az adrenalin a látottaktól.
ahogy én észrevettem ez a 3 lehetőség van amivel szoktak reagálni a nők ilyesmire.
Exemnek is van viperája, Avason ajánlott is, este jár haza munkából.
Ebben nem tudom mi a durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!