Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tetoválás nélkül sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetoválás nélkül sokkal nehezebben lehet barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés

2018. jún. 18. 13:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ha mást nem tapasztaltam, akkor ez így van, nem?
2018. jún. 18. 15:02
 12/18 anonim ***** válasza:
94%
Nem hiszem, hogy egy normálisabb lánynak számít, hogy van-e tetoválásod vagy sem. Ha viszont olyan lányok közt keresgélsz, akiknél ez alap elvárás, akkor valószínűleg nehezebb.
2018. jún. 18. 15:45
 13/18 anonim ***** válasza:
46%
De, így van. Gyorsan varrasd ki magad tokától bokáig, sőt az igazán menő, ha az arcodra is tetováltatsz. Az télen-nyáron látszik.
2018. jún. 18. 15:46
 14/18 anonim ***** válasza:
Ez tök butaság, nekem pl nagyon bejönnek a tetoválások, de egyáltalán nem szempont, hogy legyen a másikon.
2018. jún. 18. 16:01
 15/18 anonim ***** válasza:
Jaaj ez a tetovalas mánia minek??
2018. jún. 18. 17:03
 16/18 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Nincs tetkóm, (bár a kérdésedben megfogalmazottadtól függetlenül tervezek), nem veszem a legdivatosabb pólókat, nincs márkás cipőm, nem szeretem a mai popzenék kb. 80%-át, nem focizom, nincs divatos séróm, enyhén kopaszodom. Most is van, és ezelőtt is volt barátnőm. Az ilyen marhaságokat, hogy egy nőhöz tetkó kell, felejtsd el. Külsőleg bőven elég, ha nem koszos és szakadt a göncöd, rendszeresen tisztálkodsz, nem vagy büdös és ápolatlan, és nem vagy genetikai kapufa. (bármilyen csúnya kimondani, ilyen is van) 21F
2018. jún. 18. 23:20
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Kb ugyan annyira nehéz, mint BMW nélkül, mint 50 kiló felfújt izom nélkül...

A párkapcsolatok és a pár keresése abszolút nincs semmihez sem kötve addig, amíg te ki nem választod, hogy milyen társat szeretnél. Ha az álmaid nője egy tetovált, testékszeres punk/emo/gót (színes haj..stb.) lány/nő, akkor nála lehet, hogy hátrányban indulnál.

Lehet, hogy csak rossz helyen keresed, vagy rossz körökben. Van tetoválásom és mégsem azzal szereztem a barátnőimet, egyiket sem. Volt, akinek bejött, volt, akit nem is érdekelte, és volt olyan is, aki nem annyira szerette. Egy nőt tudni kell levenni a lábáról, de nem marhaságokkal. Lehet, hogy én vagyok ilyen téren ódivatú, de randevúra hívni valakit nem ugyanaz, mint "gyüssz mozizni csaje?". Persze nem minden nő szereti a virágot, a plüssöket, a csokit, de minden nő szeret valamit. Valaki mondjuk nagyon csípi, ha megmasszírozod, vagy csak meghallgatod a lelki bajait, vagy akár jól el tudsz vele beszélgetni a kicsit csajosabb dolgokról is. A kedvesség egy dolog, más az, hogyha van eszed. Legyen akár lexikális tudás, akár szimpla intelligencia, vagy valami, ami miatt kitűnsz számára. Vannak nők, akik a hosszú hajú pasikra buknak, vannak akik a mackókra,... szóval kinek a pap, kinek a papné. Ugyan nem ismerem az életkorod, de alap tanácsok ismerkedésnél, hogy elhívod valahova (teázni, kávézni, egy sörre, egy színházba, moziba, vagy csak tekeregni valami jó helyen), ahol lehet ismerkedni. Legyél bátor és legyél félénk egyformán vele szemben, de ne legyél bizonytalan. Legyél ápolt (tehát ne egy 5-6 napos borostával egy kétnapos ingben találkozz vele...), kissé igényes, és sokoldalú. Nemcsak a külső a fontos. Nem egy olyan kapcsolatot látok, ahol a két fél ráment a külsőre, aztán az egész kapcsolat arról szól, hogy szídják egymást, veszekednek, mert közben a belső értékük teljesen más, sokszor mind a ketten túl önzőek.. és alapból nem illenek össze.

A tetoválás is lehet egyéni és normális, míg lehet elcsépelt futószalagon gyártott is. Minden esetre ne ítélj egyből és ne add fel. Több a nő, mint a férfi :)

2018. jún. 19. 07:41
 18/18 3.14159265357989 ***** válasza:

Hát én még ilyenről nem hallottam, pedig sok barátnőm van :D Van, aki szerint jól néz ki a tetoválás, de egyiknél sem elvárás, sőt, van, aki azt mondja hogy neki nem is jön be egyáltalán. Szingli barátnőim leginkább az intelligenciát emelik ki (ezzel egyet is értek), mint fontos dolog, meg hogy a másik ember legyen érdekes, humoros. Lehet, hogy én barátkozom "rossz" emberekkel, de a külső tulajdonságok részéről maximum azt említik, hogy legyen inkább helyes, meg a magasabb (175 centi felettiek) lányok inkább náluk magasabb fiút választanának. De tetoválás... hát ilyenről még nem hallottam. :D Ennek a kérdésnek annyi értelme van, mint annak, amit tegnap olvastam: hogy előny-e a lányoknál ha a pasi nem fél az injekciós tűktől...

Ha sok tetovált embert látsz kapcsolatban lányokkal, az szerintem más miatt lehet, nem a kettő függ össze, hanem ők csinálnak valamit nagyon jól, és véletlenül még a tetoválást is szeretik. Erről még nem csináltam statisztikát (szerintem senki sem), de az az erős tippem ezzel kapcsolatban, hogy a kettő nem igazán korrelál... :D

2018. jún. 19. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!