Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok véleményét szeretném...

Lányok véleményét szeretném kikérni, h sokat számít-e ha egy egy fiún van valami merész nem hétköznapi tetoválás nem megszokott helyen? Nehezebben tudna-e kapcsolatot létesíteni egy kicsit "extrémebben" tetovált férfi? 22/F

Figyelt kérdés

Kicsit elhamarkodott döntéseim egyike volt egy tetoválás és most azon agyalok mennyire nyomja ez rá a bélyegét majd a késöbbiekben az ismerkedés terén? Szeretném ha véleményt írnátok! (már volt fent ez a kérdés de valahogy eltűnt)

Egyébként még nem teljesen kész de felék tovább varratni.

[link]

2014. nov. 25. 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tetsziiiik... ://
2014. nov. 25. 19:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Elfogadom, de szerinted ez mennyire fog gátolni majd engem a késöbbiekben?
2014. nov. 25. 19:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha te fel tudod vállalni akkor nem gáz. Ha viszont az látszik rajtad, hogy megbántad.. :/ Ezzel persze nem azt mondom, hogy hazudj magadnak ha már tényleg nem tetszik mert az sem jó
2014. nov. 25. 19:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem is az hogy megbántam mert tetszik ahogy meglett csinálva csak félek hogy majd ez miatt fognak elutasítani.
2014. nov. 25. 19:44
 5/6 anonim ***** válasza:
En sajnos el tudom kepzelni h lesz belole gondod igen, talan emiatt a lanyok fele felejtos,de millio masik lany van a vilagon akiket nem zavarna ez biztos :)
2014. nov. 25. 20:28
 6/6 anonim válasza:

Nekem tetszik abszolút nem zavarna. Olyan lányt keress magadnak aki odavan a tetoválásokért, benne nem fogsz csalódni. A minta kicsit merész, de szerintem nem lesz belőle nyomós érv. Aki emiatt fog téged ejteni hát az meg is érdemli.

Egyébként ha nem szeretnél ezzel a testeden élni akkor van módja az eltávolításnak, ami legalább annyira drága mint az elkészítése és kétszer annyi fájdalom, de van kiút.

25/n

2016. máj. 5. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!