Ismerkednetek ilyen csajjal? Vagy taszitana a tetoválás? (kép)
ilyesmiről lenne szó; [link]
csak nem ezzel a mintával de a képen a lényeg hogy így futna fel az oldalamon :) nekem nagyon tetszik, tudom persze nem a külső a lényeges szóval kedves,okos,vicces,egyéni stílus,könnyen baratkozo, céltudatos, néha gyerekes, beszédes, :)
egyébként nem szeretnék itt ismerkedni csak kíváncsi vagyok mások véleményére :)
bocsi, de csak ezt a képet találtam ami hasonlít arra amit akarok :/, értem szóval nem szavarna köszi a válaszokat :)
mellesleg az alak megvan hozzá, ha nem lenne akkor ilyen tetovalasban nem is gondolkoznek :)
Kisebb képre nem futotta, ez így majdnem olyan mintha leszarta volna egy zsiráf!?
Alapból nincs bajom a tetoválással, de az nem szép, ha a fél oldala tele van varrva. Legyen inkább ízléses és ne ilyen nagy kiterjedésű mert ez nagyon bénán fog kinézni 30 felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!