Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet tetovált és piercinges...

Lehet tetovált és piercinges barátnőm, ha nekem egyik sincs (se tetkó se piercing)?

Figyelt kérdés

Én 29 éves vagyok. Ismerkedek egy 27 éves lánnyal a neten. Viszonylag sok tetoválása és piercingje van látható helyen. Viszont nekem nagyon bejön maga a csaj, a stílusa és a tetkók is. Kicsit amúgy is imponáló nekem, ha egy lánynak sok tetoválás van.

Szóval szerintetek az probléma lehet, ha nekem nincs tetkóm és piercingem és nem is szeretnék? Nekem csak egy lányon tetszenek ezek a dolgok.

2014. szept. 10. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem gond:)
2014. szept. 10. 20:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem se probléma!

Én se szeretnék mert irtózok a tűktől és hasonlóktól úgyhogy nekem maga lenne a pokol.

2014. szept. 10. 21:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Én nem irtózok a tűktől. Én azért nem szeretnék, mert nem vagyok az az egyéniség. És nem is állna jól. Viszont ha tetovált barátnőm lenne az nagyon nagyon imponálna! :)
2014. szept. 10. 22:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Hidd el a csaj nem azért csináltatta a tetkóit hogy bárkinek is tetszen azt azért csináltatta mert neki jelent valamit .... és persze hogy lehet tetovált csajod:)

nekem is van egy válltól vállig érő nonfi turul és a mellkasomon is egy tetoválás a baránőmnek meg semmi sincs ... ugyan az a felállás csak fordítva :)

27/f

2014. szept. 11. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!