Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Piercinges pénisszel tényleg jobb?
neee. elsőnek igaza van! tényleg, inkább hagyd ezt!!
ráadásul egy csomó csaj eleveundorodik a piercingtől meg ilyenektől egy fiúban, ergo velük esélyed sincs, azok, akik szerint pedig ez szexi, őket piercing nélkül is megszerezheted.
Szóval csak a csajok miatt semmiképp ne csinálj ilyet!!!
Nekem van intim piercingem, és a szex közbeni kiszakadáshoz annyit tennék csak hozzá, hogy nagyban függ a piercing helyétől. Amint -gondolom- tudod, hogy elég sok területre lehet, több féle "ékszert" tetetni. Ezek közül bizony vannak , melyeknél könnyebben fenn áll a kiszakadás veszélye egy intenzívebb aktus közben, ám olyan terület is van, ahol esélye sincs erre. Nekem ez utóbbi helyen van és elég fixen áll a helyén... vagyis nem mozog.
A másik rész a dolognak is roppant egyszerű! Mivel piercingről van szó és nem tetoválásról, így fél perc alatt ki tudod venni és volt-nincs... ha meg kell, akkor visszateszed és kész. Volt olyan nekem, hogy másfél évig bent sem volt... aztán amikor szükség volt rá, akkor bele lett rakva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!