Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Letezhet ilyen tipusu lany...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letezhet ilyen tipusu lany vagy csak szorakozik?

Figyelt kérdés
Beszelek egy lannyal nehany napja,buliban lattam eloszor folytan nezett tancolt felem en is kozeledtem fele de arrebbtolt es el is mentem onnan. Aztan kovetkezo bulin ismet talalkoztunk es hozzamszolt hogy multkor veled tancoltam mondom jaa igen,ott is utana vegignezett aztan en is ot...jott a 3. buli ott is osszefutottam vele,viszont elotte mar beszeltem vele kicsit. 3. bulin mar beszelgettunk es utana hazaert o is meg en is folyamatosan beszelgettunk 3 napig eleg jol es ereztem hogy erdeklodik irantam eleg erosen,viszont utobbi 2 napba kicsit ilyen flegmabbnak erzem meg kerulonek,ra is kerdeztem azt mondta hogy nem szeretne velem beszelgetni de en nem igy erzem mar...lehet hogy csak kereti magat? Vagy csak szorakozik? Mit tegyek?
2018. jún. 16. 15:45
 1/2 anonim ***** válasza:
dugd meg aztán dobd ki!
2018. jún. 16. 15:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem túl sokat udvarolt már neked és várja hogy szórakoztasd most te. Rejtad a sor. Én nőként így látom.
2018. jún. 16. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!