Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet ilyen nő vagy csak szórakozik?
Ismerkedsz. Szóval ez azt jelenti, hogy új társaságot / párkapcsolatot szeretnél. Van egy nő, akit érdekelsz. Miért ne mennél el? Nem ezért keresgélsz? Vagy olyan jelentkezzen, aki nem fog meg téged egyáltalán, esetleg még őrült is? Ne már...
A nulla önbizalmad miatt vagy begazolva. De találkozás nélkül nehezen lesz bármiféle kapcsolatod.
Igen, létezhet. Én sem a barátom külsejébe szerettem bele először, hanem a személyiségébe, a belső tulajdonságaiba. Aztán később jött a fizikai vonzalom.
L
Nem létezhet... Tapasztalatból írom. Mindegyik csalfa!
Ezt már anno egy költő is megírta...
Én 6 éve élek együtt a párommal, aki külsőre nekem is a "nagyon nem az esetem" kategória. Szimpatikusnak viszont szimpatikus volt, nagyon megfogott a személyisége, idővel beleszerettem, és közben azzal együtt kialakult bennem a fizikai vonzalom is iránta.
Nagyon boldog vele, és tudom, hogy életem eddigi legrosszabb döntését hoztam volna meg, ha annak idején a "külsőre nagyon nem az esetem" ponton véget ér ez a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!