Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet csak szórakozik vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet csak szórakozik vagy elképzelhető hogy szimpatikus vagyok neki?

Figyelt kérdés

Bevallom őszintén én azon férfiak közé tartozik, aki itt is hangoztatja, hogy egy nőnek sem kell és valóban így is van, mert 30 vagyok és szinte még egy barátnőm sem volt, mert olyan undorító csúnya külsőm van meg alacsony is vagyok hogy egy nőnek sem kellek.

Társkeresőn egy nő sem írt vissza még nekem stb.

Most érdekes módon egy hónappal ezelőtt, visszaírt egy meglepően csinosabb nő, hogy szimpatikus a bemutatkozásom és a képem is és szívesen beszélgetne velem. Azóta egy hónapja minden nap beszélünk. Már nagyon akarna találkozni, de én nem merek, mert nem akarom ezt elrontani, meg szerintem szórakozik. Amúgy egy fizetős oldalról van szó .

2015. nov. 17. 09:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem találkoztok, azzal rontod el, ha komolyan gondolja. Egy hónap után már bőven lehet. Szerintem menj bele aztán ha szórakozott, legalább hamarabb kiderül és nem áldoztál még rá ki tudja hány hetet.
2015. nov. 17. 09:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezzel a hozzáállással elég nehéz lehet neked társkeresőzni.

Ha találkoztok, mit veszíthetsz? Mit tudsz elrontani, meg mi történik, ha csak szórakozik? Megvan az esélye mindkettőnek, de akár az is, hogy szimpatikusak lesztek egymásnak, és lesz valami köztetek. Viszont ha nem találkoztok, akkor teljesen esélytelen lesz, hogy kapcsolat alakuljon ki ebből.

2015. nov. 17. 09:57
 3/5 A kérdező kommentje:

"Ha találkoztok, mit veszíthetsz? Mit tudsz elrontani, meg mi történik, ha csak szórakozik?"

A fájdalom, hogy visszautasított illetve önbizalmam ismét lerombolódik, elég sokat veszíthetek, mert a csalódás hogy nem akart az nagy fájdalommal jár nálam

2015. nov. 17. 10:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem kell elkapkodni...
2015. nov. 17. 10:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Jesszus ember gondolkozz már! Látott rólad képet?

Ha igen akkor tuti tisztában van a dolgokkal!

Nincs veszteni valód. Max elszalasztod ha nem lépsz most!

2015. nov. 17. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!