Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy egy nő csak azért hízik meg nagyon, mert elege van már a férjéből?
Figyelt kérdés
A szomszéd nő egy elég csinos nő(volt) és nagyon meghízott mostanában, a fia már 20-on felül van, a férje meg a falu bunkója, ahogy beszélt mindig is a feleségével, meg úgy általában mindenkivel(velem is) eléggé bicskanyitogató.
A nő valószínű nem mer elválni tőle, képes lenne ez az állat kinyírni. Régen még amikor beszélőviszonyban voltam a férjével, folyton a szexért volt megőrülve a hapsi.
Elképzelhető, hogy csak ezért hízik meg egy nő, hogy valahogy degradálja a vágyait a párjának?
2015. aug. 27. 18:14
1/15 anonim válasza:
Nem hiszem. Csak simán lusta, mint a kapcsolatban élő, elbizakodott nők többsége. Ezt nőként mondom. :)
2/15 anonim válasza:
Persze, hogy elképzelhető. Depresszió, egyéb lelki bajok mind kiütközhetnek kényszercselekvésekben, ő pedig elhagyja magát, mert nem látja értelmét az életének. Boldog ember nem hízik el drasztikusan, mindig valamilyen probléma (lelki vagy testi betegség) áll a háttérben.
3/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk az elhízás egy rohadt folyamat, elkezd hízni az ember, és fokozatosan megy lefele a libidója. Utána meg már pláne nem foglalkozik magával, megölt vággyal. Nehéz kilábalni belőle.
2015. aug. 27. 18:50
4/15 anonim válasza:
Ha ő a kínját baját depresszióját, zabálással, meg otthon üléssel, meg semmilyen mozgással tölti akkor elhízhat.
De amúgy ha mozog és nem csak otthon ül és nem tömi a fejét akkor inkább fogyni szoktak.
5/15 anonim válasza:
most attól hogy mamám jól főz, én meg zabálom a kosztját nyakló nélkül, még nem a mami hibája hogy dagadt leszek.
6/15 A kérdező kommentje:
aha, utolsó, ennek kb mi köze van a kérdéshez?
2015. aug. 27. 20:25
7/15 anonim válasza:
Igen, kérdező, elhízhat ettől. velem is ez történt amikor tönkre ment a házasságom és évekig éltünk szex nélkül. (na jó, évente 1-2x előfordult) Zabáltam a szénhidrátot mint a pinty, csokival meg sütivel tömtem be az érzelmi lyukat. amikor elváltunk, úgy dobtam le 10 kilót, hogy igazából nem is fogyóztam, egyszerűen csak nem volt már igényem a pótcselekvésre. És ráadásul újra felébredt benne a tetszeni vágyás.
8/15 A kérdező kommentje:
Neked akkor szerencséd volt, csak sajnálom ezt a nőt, mert valószínű így fogja leélni az életét. Igaz, semmi közöm hozzá. Rengetegen lennének, akik segítenének ebben, agyonvágni azt a tahó férjét.
2015. aug. 28. 06:15
9/15 anonim válasza:
Ha magától nem válik el, nem fog megváltozni a helyzete. De ebben a korban a nők félnek hogy egyedül maradnak, hogy megszólják őket stb. ezért nem mernek elválni. Pedig ez butaság, jobb egyedül mint egy rossz kapcsolatban. A gyerek már felnőtt, így már nem kötelessége tűrni tovább.
10/15 anonim válasza:
mamihami? hát magamnak kell megáljt parancsolni. mindenki a maga ura, az a köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!