Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet ilyen nő aki ennyire nehezen nyílik meg vagy valószínűbb hogy szórakozik és más van a háttérbe?
Találkozgatok egy aranyos 29 éves nővel. Eléggé csinos. Azt mondja nagyon nehezen engedi közel magához az embereket. Valóban 5. Randi után nem hogy csókot még ölelést is nehezen engedte. De nagyon akarja hogy találkozzunk. Mindig keres , nagyon őrül ha keresem stb.
Ti mit csinálnátok? Lehet ilyen nő?
Hát én jól kijönnék vele, mert én is valami 5-6.randi után kezdenék el így testileg közeledni... Nem hiszem, hogy szórakozik csak tényleg nehezebben és lassabba alakulnak ki nála a dolgok. Sajnos nálam is, ami rosszabb, mert míg egy nőnek elnézik, nekünk nem... Szóval mindenképp rosszul járok! (De ez most nem tartozik ide)
Amíg keres és őszintén érdeklődik/látszik hogy kedvel addig ne aggódj.
Te szegény férfiállat....
Sikerült belefutnod egy szűzkurväba. Az ilyenek mellőznek minden testi közelséget, de elvárják, hogy szenteld nekik minden figyelmed és időd, cserébe pedig elhitetik vele, hogy egyszer talán, de tényleg csak talán majd hozzáérhetsz. Mivel felteszem az agyad leereszkedett a fa$zodba, így nem veszed észre, hogy az egyetlen célja veled az, hogy vízesésként zúdítsd rá a figyelmed, ergo növeld az egóját, az pedig meg se fordul a fejében, hogy ezért neked bármit is adjon, de lefogadom, hogy van egy vagy több suttyó ősállat, aki a hátad mögött rendszeresen reszeli, így számára a szexuális igények ki vannak pipálva, szóval tőled nem igényli, sőt (kop-kop-kop) valószínűleg nem is talál vonzónak. Nem azt mondom, hogy az igazi nő már a második randi után terpeszt, csak azt, hogy ha valóban vonzónak találna a szó testi értelmében, akkor többet engedne meg és nem úgy állna az ölelésekhez, mint a finnyás gyerek a brokkolihoz. Amikor azt mondja, hogy nagyon nehezen engedi közel magához az embereket, akkor valójában azt kéri tőled, hogy szentelj neki még több figyelmet, ezzel pedig elhinti azt a fejedben, hogy nekem gőzerővel kell pedáloznod, hogy őfelsége kedvére tegyél, bár az is meglehet, hogy a tudat alatt egy szubmisszív cuck vagy és azért folytatod ezt, mert ezáltal elégül ki az énednek ez a leereszkedő része, mondjuk ez nem túl sanszos, de azért benne van a pakliban.
Lényeg a lényeg, hagyd ott, mert ezzel csak a saját segged alatt tekered a darálót és mire feleszmélsz már rég felőrülted saját magad a semmiért.
Rengeteg hasonlóval találkoztam én is, mint ahogy utolsó leírja, persze finomabb megfogalmazásban. :)
De igen, valami ilyesmi lehet a helyzet, sok nőnek természetes, hogy van dugópartnere, közben meg keresi a "nagy ő-t"
Ha ezt meg nem vagy képes felfogni szerinte, akkor repültél.
Miért gyárt mindenki egy legenda kitalált helyzetet vagy tulajdonságot egy számukra ismeretlen személyre. Kérdező 29 évesen gyerekkorában neki még más volt az értékrend, mint a mostani fiataloknak. És valószínűleg ő a lassú víz partot mos típusú férfiakat szereti. Ha szereted, akkor alakíts ki vele jó barátságot, aztán jöhet a következő szint. Ahogyan azt sem értem, hogy több ember miért nem találja a rövid ö betűt a klaviatúrán azért ennyire nem lehet eltévedni a klaviatúra túrán, vagy ez vmi rejtett agymosás próbálkozás? Lol Mert az őrülni és az örülni között van különbség, de az őr ülni készül a kanapéra közt is van különbség. Lol.
Na szóval javaslom ellenőrizd a rövid ö helyét és örülj, hogy vannak még ilyen hölgyek. És örülj, hogy örül a következő találkozónak. Szia!
hmm...
42 évesen is azt szeretem ha nem akar egyből megfektetni a pasi
én is lassan engedek magamhoz bárkit is közel
és nem azért mert akkor más világ volt
hanem mert ilyen vagyok - ha kitart a férfi és kivárja h én is felengedjek akkor az nekem is jó
és neki is mert ha sikerült elnyernie akkor tényleg a társa tudok lenni meg bízom benne, én ö is bennem,
én a helyedben kitartanék ...
kedvel az biztos, örül neked, várja h keresd, ö is keres téged
szerintem lehet jövője ennek - ha képes vagy türelmes lenni
másik dolog : nem ismered eléggé a hátterét, azt is lehet feltételezni h akár egy nagyon rossz kapcsolat az amiből kiszakadt és esetlegesen ez nem engedi
vagy más ...
3. Én pont ilyen szűzku.. vagyok szerinted.
Képzeld el, akár hiszed akár nem, de én is nagyon nehezen adom magam. Férjem iránt vonzódtam, de vonzódás ellenére nehezen nyílok meg. És bizony 7. randin volt kis egy csók és 4 hónapig nem adtam magam. Tudod vannak olyan nők, akiknek az érzelmeik és lelkük nagyobb az ösztön által keltet vonzódásnál. Jaa és mellette nem volt semmi KAN, akivel szexeltem.
Ezek nagyon hamis kis gondolkodások, amit a férfias kanos sztereotip agyatokban megszületik.
Kérdező, szerintem inkább vigyázz egy ilyen nőre, mert egy kincs manapság.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!