Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan lányok a világon, akik csak 1 férfival akarnak szexelni?
Eddig csak egy férfival szeretkeztem, ő a párom. Nem tervezek mással, belé vagyok szerelmes és őt kívánom, és életem végéig vele szeretnék csak kapcsolatban lenni. De nyilván nem látok a jövőbe ezért nem tudom, nem szakítunk-e egyszer, akkor is, ha ez most lehetetlennek tűnik. Ahogy írták előttem, kettőn áll a vásár.
22/N
Én is csak egy férfival akarok. Eddig minden férfivel úgy feküdtem le, hogy el tudtam képzelni, hogy ő marad és ő lesz az utolsó és egyetlen.
Mást dobott a gép. A pasikra jobban jellemző, hogy új puncit akarnak dugni és ráunnak valakire. Én ezt elképzelhetetlennek tartom. Mindenkivel meg tudtam volna állapodni, akibe eddig szerelmes voltam, nincsenek gondjaim azzal, hogy beszarok egy komoly kapcsolattól, amit úgy vesszük, hogy életünk végéig ugyanazzal maradunk, ha egyszer vele jó (nem izgalmas, nem új és más, hanem egyszerűen csak jó és működik.-ha izgalomra vágyom, nem a magánéletem forgatom fel és ülök bele más fäszba, mert nem attól lesz izgalmasabb, hanem a párommal találok ki valamit, vagy belekezdek egy új hobbiba). Ők másképp gondolták. Ez van.
Inkább fogalmazd át a kérdésedet "egyszerre csak 1 férfival"-ra.
Amúgy nincs azzal gond, hogy ha egy nő életében egy férfi van csak, de a jelenlegi módi szerint ez már lassan 150-170 férfi lesz egy 25-30 éves nőnél.
Szerintem ezek a nők, akikről kérdezel egy 13 éves disney, purity ringes kislány szintjén vannak.
De biztos vannak.
Már páran leírták, hogy gondolkodom erről. Nekem semmi problémám nem lett volna vele, ha csak egy pasival szexelek. De nyilván ehhez az kell, hogy az az egy legyen az, akivel majd családot alapítok és együtt öregszem meg. Csakhogy a jövőt nem láthatjuk előre. Csak azért nem maradhatunk benne egy rosszul működő kapcsolatban, hogy nehogy mással is lefeküdjünk. Valaki szerencsés, és elsőre megtalálja "az igazit". Én még csak egy pasival voltam együtt, de vége lett.
Nekem arra nincs igényem, hogy minimum 10 vagy 100 vagy akárhány pasi átmenjen rajtam. Ha a következő lesz az, akivel közös jövőm van, én leszek a legboldogabb, és nem fog érdekelni, hogy "csak" két pasival voltam együtt. Én így gondolkodom, más meg másképp.
26N
én 24 vagyok, eddig csak egy férfivel szexeltem, aki jelenleg is a párom.
nem tervezek szakítani vele, vele terveztem a jövőmet már amikor összejöttünk is.
csak azért nem szakítanék, hogy szexeljek mással is, eddig vágyat se éreztem rá.
de ha már nem leszek szerelmes, nem fogok vele maradni, csak hogy egy férfivel szexeljek. mint ahogy ő se 100% hogy velem akar majd lenni élete végéig, mégha most így is gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!