Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretnék más férfival is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék más férfival is szexelni a barátomon kívűl?

Figyelt kérdés

18 éves koromban jöttem össze a barátommal ő akkor volt 24. Neki már volt több barátnője is,sőt szexkapcsolata is. Most 24 éves vagyok,azóta is együtt vagyunk,de már hosszabb ideje eljátszottam a gondolattal,hogy milyen lehet más férfival a szex? Hiszen nekem eddig csak ő volt..nem akarok mással lenni,nem párkapcsolatot szeretnék, nem arról van szó,hogy nem érdekel már a barátom. Nagyon szeretem őt továbbra is, minden tökéletes vele, de néha hiányzik,hogy valaki mással kipróbáljam milyen. Egyszer! Utána nem lenne több alkalom,de legalább egyszer szeretném ha mással is szexelhetnék. Kíváncsi vagyok milyen. Nekem még viszonyítási alapom sincsen. Csak ő volt eddig az életemben és mást nem is akarok továbbra sem,csak egyszeri alkalmat,hogy egy férfival legyek.

A barátommal próbáltam erről beszélni,de nem tetszik neki ez,haragudott is rám. Utoljára meg azt mondta,hogy feltételekhez "szablya". Azt szeretné ha ő is jelen lehetne ha valaki mással szexelek. Nem tudom miért akarja ezt? Mikor azt is hozzátette,hogy valószínűleg pokoli érzés lenne számára,nehéz lenne neki. Hármast nem akarok! Azt mondta abban talán..talán..előbb benne lenne,de igazából azt is ellenezte. Én nem akarok hármast. Úgy akarom,hogy egyedül legyek egy másik férfival. De utána nincs több alkalom! Ha jobb is a szex,akkor is a barátommal maradok. Mondjuk nem hiszem,hogy olyan hű de jobb lenne. Mert nekem azért hosszabb távon szükségem lenne érzelemkere ugyan úgy és ezt a barátomtól megkapom,kielégítő is a szex,változatos,nem laposodott el a kapcsolatunk! Komolyan nem ezért vágyok másra.

Nem tudom mi legyen,mert ha a háta mögött csinálnám az megcsalásnak számítana.

Ha előtte történik akkor nem is tudnék rá hangolódni a szexre valaki mással. Hogy lenne ez mégis jó akkor mindenkinek? Neki sokkal könnyebb. Ő már volt előttem 3-4 nővel, nekem meg senkim nem volt míg vele nem találkoztam.

2017. dec. 2. 10:36
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
74%
Ha ezzel előállnál, én is a "szabálya"-ra gondolnék...
2017. dec. 2. 10:39
 2/32 A kérdező kommentje:
1-es neked milyen "szabály" lenne?
2017. dec. 2. 10:40
 3/32 anonim ***** válasza:
10%
"szabályára"...
2017. dec. 2. 10:42
 4/32 anonim ***** válasza:
26%

Ne haragudj, de ez nevetséges. Végignézni ahogy szexelsz mással? Hármas?

Ha ki lennél elégítve szexuálisan normálisan, akkor ilyen eszedbe se jutna, ha mégis, akkor csak fűt a véred. Mindenhog megcsalás hiába nézi végig a párod... Te jó ég. Remélem nem komoly a kérdés.

2017. dec. 2. 10:42
 5/32 anonim ***** válasza:
85%
Ha annyira odavagy a gondolatért, hogy másokkal szexelj, akkor szakíts, utána kiélheted magad. Slussz. Az nem működik, hogy kellenek az érzelmek meg a törődés a barátodtól, de hunyjon szemet, ha mással akarsz henteregni. Ez nem fair. Te mit szólnál, ha ő most közölné, hogy szeretne lefeküdni egy - teszem azt - afrikai lánnyal, mert ő még sosem szexelt fekete csajjal, és kíváncsi, milyen lehet?
2017. dec. 2. 10:43
 6/32 anonim ***** válasza:
17%
Én megengedném, de csak akkor ha nézhetném ahogy más megdug téged.
2017. dec. 2. 10:43
 7/32 A kérdező kommentje:
Kielégítő a szex nagyon, és nem csak ezért vagyunk még együtt. Nekem szükségem van rá,szeretem őt. Szimplán csak ki akarom próbálni mással is,egyszer. Igen,valahol nem fair,de az első amibe belegondoltam,hogy én fordított esetben beleegyeznék-ebbe? Igen,szerintem igen. De aztán lehet máshogy alakulna,nem tudom.
2017. dec. 2. 10:48
 8/32 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem engedd ezt el. Semmi értelme. Utána sem lenne más. Kíváncsi lennél akkor is, higy egy következővel milyen. A pasid is ugyanúgy kíváncsi szerintem attól, hogy másokkal volt már. És itt mindegy, hogy fordítva mi lenne.

Amúgy az is egy lehetőség, hogy ő is lehessen most mással, ha neki úgy alakul. De szerintem egy férfinek nehezebb hogy megsugják a csaját, mint fordítva így is úgyis.

2017. dec. 2. 10:54
 9/32 anonim ***** válasza:
33%
Na ezért szoktam mondani hogy nem jó az elsőnél leragadni, mert abból előbb-utóbb ez lesz. Ha nem is mindig de ele
2017. dec. 2. 10:56
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy régimódi vagyok, de szerintem ha szeretsz valakit, akkor nem azon jár az agyad egész nap, hogy másokkal szexelj. Ez megcsalás. A párkapcsolatban áldozatokat kell hozni, ez sajnos ilyen. De akár szakíthatsz is vele, akkor lelkiismeret-furdalás nélkül szexelhetnél akárkivel.
2017. dec. 2. 10:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!