Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretnék más férfival is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék más férfival is szexelni a barátomon kívűl?

Figyelt kérdés

18 éves koromban jöttem össze a barátommal ő akkor volt 24. Neki már volt több barátnője is,sőt szexkapcsolata is. Most 24 éves vagyok,azóta is együtt vagyunk,de már hosszabb ideje eljátszottam a gondolattal,hogy milyen lehet más férfival a szex? Hiszen nekem eddig csak ő volt..nem akarok mással lenni,nem párkapcsolatot szeretnék, nem arról van szó,hogy nem érdekel már a barátom. Nagyon szeretem őt továbbra is, minden tökéletes vele, de néha hiányzik,hogy valaki mással kipróbáljam milyen. Egyszer! Utána nem lenne több alkalom,de legalább egyszer szeretném ha mással is szexelhetnék. Kíváncsi vagyok milyen. Nekem még viszonyítási alapom sincsen. Csak ő volt eddig az életemben és mást nem is akarok továbbra sem,csak egyszeri alkalmat,hogy egy férfival legyek.

A barátommal próbáltam erről beszélni,de nem tetszik neki ez,haragudott is rám. Utoljára meg azt mondta,hogy feltételekhez "szablya". Azt szeretné ha ő is jelen lehetne ha valaki mással szexelek. Nem tudom miért akarja ezt? Mikor azt is hozzátette,hogy valószínűleg pokoli érzés lenne számára,nehéz lenne neki. Hármast nem akarok! Azt mondta abban talán..talán..előbb benne lenne,de igazából azt is ellenezte. Én nem akarok hármast. Úgy akarom,hogy egyedül legyek egy másik férfival. De utána nincs több alkalom! Ha jobb is a szex,akkor is a barátommal maradok. Mondjuk nem hiszem,hogy olyan hű de jobb lenne. Mert nekem azért hosszabb távon szükségem lenne érzelemkere ugyan úgy és ezt a barátomtól megkapom,kielégítő is a szex,változatos,nem laposodott el a kapcsolatunk! Komolyan nem ezért vágyok másra.

Nem tudom mi legyen,mert ha a háta mögött csinálnám az megcsalásnak számítana.

Ha előtte történik akkor nem is tudnék rá hangolódni a szexre valaki mással. Hogy lenne ez mégis jó akkor mindenkinek? Neki sokkal könnyebb. Ő már volt előttem 3-4 nővel, nekem meg senkim nem volt míg vele nem találkoztam.

2017. dec. 2. 10:36
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
77%
#20 mit én is? igen én is kihagyok egy csomó dolgot szexuálisan és nem szexuálisan is, ami elvben érdekes lehetne. mert az élet olyan, hogy elágazások vannak és az ember az egyik úton megy, még ha a másik is klassz lehetne.
2017. dec. 2. 11:39
 22/32 anonim ***** válasza:
Ez igaz én csak a18 evesen osszejőnni valakivelre írtam
2017. dec. 2. 11:40
 23/32 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudhatod hogy egy ilyen kaland mit váltana ki belőled. Lehet hogy undort magad iránt, szégyent, de az is lehet hogy rákapnál az ízére, és nem tudnál megállni. Mint ahogy az-hogyha tényleg szereted a párod- hogy teljesdn leblokkolnál. Tapasztalt nő vagyok, tudom hogy ezen a téren mindig érheti az embert meglepetés saját magával szemben is.

Pont ezért az hogy érzelmek nélkül teszed, az egy dolog, hisz ezek szerint barátoddal is igy kezdted, de hogy egy ilyen eset ne váltson ki belőled semmit, arra semmi garancia nincsen. Még pasiban is láttam olyat hogy első szextől szerelmes lett, hátmég nőben. Én is volt hogy csak kalandot akartam, és olyan érzelem robbant bennem, hogy napokig úgy éreztem mintha komolyan beszívtam volna... S nem tudtam kiverni se a fejemből, se a szívemből. Pedig pont azért mentem bele, mert szinte biztosra éreztem hogy ez vele nem történhet meg.

Gondold át ezt újra. Barátod egy ritka nagy kincs hogy így gondolkodik hogy őt nem érdekli más. Te viszont szerintem már nem szereted, legalábbis nem szerelemmel, csak megszoktad, és kötődsz hozzá.

2017. dec. 2. 12:00
 24/32 anonim ***** válasza:
63%

Sok jó tanácsot kaptál. Sajnos ez egy ilyen helyzet, kockazat van minden fele, akarmit csinálsz.

Mi a francnak akarja végig nézni? Megcsalas vagy szakítás dráma a vége. Ez természetes dolog h vagysz más pasikra is.

Titokban úgyis megcsalod majd, ez nagy hajtoero.

2017. dec. 2. 12:07
 25/32 anonim ***** válasza:
93%

Ez a kis bogár már mindig ott lesz a fejedben!

Az a másik, ha nyújtani fog valami mást, újat, érdekeset, akkor nem fogsz leállni, mert hajtani fog a kíváncsiság.

2017. dec. 2. 12:13
 26/32 anonim ***** válasza:
82%
Talán ő tehet arról, hogy te előtte nem voltál senkivel sem? Ennek szakítás lesz a vége. MINDIG ott lesz az a kis hang a fejedben, hogy de mással is ki kellene próbálni. Csak egyszer. Tényleg csak egyszer.
2017. dec. 2. 13:07
 27/32 anonim ***** válasza:
Ha tényleg csak a sex érdekel hagyd hogy ott legyen szerintem ha ezt ő javasolta szerintem ő is élvezné és utána..... hát az már egy nagyon nagyon hosszú történtet ami lehet nagyon rossz is viszont nagyon jó is akár egy életen át.... 49F
2017. dec. 2. 13:32
 28/32 anonim ***** válasza:
37%
Egyezz bele hogy ott lehessen közbe.
2017. dec. 2. 13:53
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Kívánom, hogy ne így legyen, de ebből szerintem is előbb-utóbb szakítás lesz.

Az a baj, hogy folyamatosan azt hajtogatod, hogy "Csak egyszer!", mintha az egész nem jelentene semmit. Neked valószínűleg tényleg nem, de ha a párkapcsolatod szempontjából sem érzed, hogy mit jelentene, akkor a kapcsolat neked a biztonságról szól és nem az érzelmi kötődésről. Lehet, hogy már most vonzódsz valakihez, lehet, hogy nem csak testi vonzalom, csak éppen nem mondtad ki.

Másrészt ha most vagy később HIVATALOSAN nem is történik semmi, bármikor adódhat olyan, hogy a háta mögött csak megtörténik a dolog és akkor ki tudja mi lesz? Egyszer megtörtént és nem tudta meg...talán belefér még egy? Ne érts félre, nem becsmérelni akarlak, csak azt a logikát követem, amit a kérdésedben felvázoltál.

Innentől szerinted a kettőtök között meglévő bizalommal mi legyen? A barátod meg tud benned bízni vagy a féltékenység lassan de biztosan fog erősödni benne? Most miért késtél? Miért nem vetted fel a telefont? Már megint túlórázni kellett?

Ez az egész helyzet szerintem jóval többről szól, mint hogy kértél egy félrelépési lehetőséget. Vannak olyan párok, ahol egy ilyen működhet, de amikor a srác nagy nehezen beleegyezik, hogy egy másik férfi döntse meg a nőt, akit szeret, csak azért, hogy neki jót tegyen és ne veszítse el, az nem ilyen. A nyitott kapcsolathoz mindkét fél egyenlő és önálló elhatározása kell, nem kényszer.

2017. dec. 2. 18:04
 30/32 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem ki kell próblni és kész. Nem kell ezen lelkizni. Amúgy ha jó vele, akkor nem lesz jobb mással sem. Ha meg a változatosság kell, akkor az utána is hiányozni fog.
2017. dec. 3. 16:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!