Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak még olyan lányok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan lányok a világon, akik csak 1 férfival akarnak szexelni?

Figyelt kérdés
2018. jún. 14. 17:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
26%
Egyél szeretnék. De vele nem lehet.
2018. jún. 14. 17:35
 2/23 anonim ***** válasza:
*egyel
2018. jún. 14. 17:35
 3/23 A kérdező kommentje:
Mármint egész életükben.
2018. jún. 14. 17:36
 4/23 anonim ***** válasza:
88%

Úgy. Nálam a dolog szerelem kérdése. És jelenleg nem tudom elképzelni, hogy másba legyek szerelmes. Ha ez a kapcsolat lehetséges lenne, egy életen át rá vágynék.

Lehet azt mondani, hogy elmúlik, ami talán igaz is, de én még életemben nem vágytam másra rajta kívül és nem is kívántam senkit fizikailag.

2018. jún. 14. 17:39
 5/23 anonim ***** válasza:
20%
eggyel-bocs, ha már javítod magad...
 6/23 anonim ***** válasza:
Az attol fugg h az az egy lekoti-e egy eleten at.
 7/23 anonim ***** válasza:
79%
#5 Köszönöm. Remélem, elélveztél. És máskor ne feledkezz meg a nagy kezdőbetűről.
2018. jún. 14. 17:42
 8/23 anonim ***** válasza:
60%

Igen, vannak.

De azt ne várd, hogy zárdában ücsörgök, amíg álmaim férfia betoppan, főleg, hogy azt sem tudom, ki lesz az és lehet, akkor szalasztom el, ha csak várom az igazit önmegtartóztatva.

De amúgy nem szexelek és sok más nő sem szexel, ha valakivel randizik/ismerkedik, pláne nem akkor, ha jár. Nekem ugyan volt alkalmim, de azt sem annak szántam, nem viszketett annyira, hogy valakit feltétlen keressek magam alá. Egyszerűen csak így jött ki a lépés, de utána nem szeretem senkivel tartani a kapcsolatot, aki nem akar velem lenni. De sokan nem szexelnek senkivel, aki nem a párjuk.

A legtöbb ember nem dug párhuzamosan több emberrel, nekem sem fér bele, mert bűntudatom van. Beszélgetni meg ismerkedni minden perverzió nélkül más, az elején qz ember mikor még azt sem tudja, ki a másik, nem fog elköteleződni egyből. De úgy gondolom, aki randival ment x-el és tervezi vele a második randit, az nem megy y-al randira és nem is szexel vele. Ha meg igen, akkor lezárja a témát előtte és megmondja x-nek, hogy nem akar többet találkozni.

Nyilván vannak kötődésproblémás meg pszichopata nők és férfiak, akik nem értik, miért nem "szabad" ezt a szinkronkúrást művelni, de a többség, így jómagam sem ilyen. A többség, ahigy látom, elég éles határt húz ebben a témában, sőt, inkább a srácok szoktak párhuzamosan több nőt hajtani, akár szex szempontjából is.

9/23 anonim ***** válasza:
96%
Én csak 1 férfival akartam szexelni, így indultam neki az életnek, csak hát mit csináljak, ha az az egy férfi nem csak velem akart szexelni életében... Majd a második férfi sem csak rám vágyott, és a harmadik sem. Ez kéttényezős dolog, ha tizenévesen őszinte szerelemmel és odaadással lefeküdtem valakivel, akiről azt hittem, ő lesz az igazi, de idővel szétváltak az útjaink, az nem feltétlenül azért van, mert eldöntöttem hogy én márpedig legalább 500 férfival akarok kefélni életem során. Ez nem így működik, kettőn áll a vásár.
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Nemcsak hogy egy férfival szeretnék szexelni, hanem egy olyan férfival, aki csak velem szeretne szexelni és sem előttem nem volt neki más, sem utánam nem vágyik új nőre. Természetesen ugyanezt tudom biztosítani a magam részéről is.
2018. jún. 14. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!