Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen cuki kutyával mennyivel lenne több esélyem egy barátnőre?
https://www.youtube.com/watch?v=DIc3zDgrbZg
Huszoniksz évesen ugyanolyan cuki vagyok én is, mint ez a kiskutya. Helyes arcú, alacsony, vékony és együtt kimaxolhatnánk a cukiságfaktort, ami talán imponálna egy filigrán, szende huszonéves kiscsajnak (nem az egoista instapi***k a célközönségem, hanem a szűzies visszahúzódó érzéki lányok). Már meg is van előttem a kép, ahogy - mint egy ausztrál tinisorozatban - a lány sétál a járdán, kiszökik a labrador kutyus és én megdorgálom:
* "Jajj, fluffy már megint kiszöktél, rosszcsont".
- "De szép kutyus, hány hónapos?...
A lány elérzékenyül, sóhajt egyet és ajkát kéjesen megharapva megkérdezi tőlem:
- "Te mióta laksz itt a környéken?"
"Ekkor meg akkor költöztünk ide, itt tanulok...blablabla."
"Ha van kedved, átjöhetsz egyszer vagy bejelöllek fb-on."
És utána már sínen lennék.
Szerintetek ez működne az én esetemben. Mennyire lenne imponáló egy ilyen párosítás.
Vagy el is vihetem kutyaiskolába, ahol még több csaj van és még nagyobb esélyem lenne. Rengeteg fanatikus kutyabarát lány van, akivel összekötne az azonos érdeklődési kör. Legalábbis, ha a hobbit, gnóm G. Fodor Gábornak sikerült egy ilyen csinos csajt megbolondítania ( [link] ) csupán azért mert mindketten a kereszténydemokrata elveket vakbuzgóan követik és jobboldaliak, akkor nekem is összejöhet. Mondjuk én G. F. Gábornál azért helyesebb srác vagyok. Szóval, mit gondoltok?
hát én 24 éves vagyok, de egy gyerekkel rohadtul nem lehetne ismerkedni velem.
igazából ezek a kistestű kutyák se jönnek be.
a beszélgetés nem hiszem, hogy így zajlana.
volt olyan, hogy odamentem egy fiúhoz, akit már sokszor láttam egy kölyök labradorral. sokadik alkalomra megkérdeztem, hogy megsimogathatom-e, mert nagyon tetszett. a fiú megengedte, aztán elköszöntünk és csá. te nem fogod érdekelni attól még, hogy a kutya érdekli. szóval neked kellene inkább kezdeményezni valami beszélgetést. pl tőlem kérdezné hogy nekem van-e kutyám, mondom hogy igen, milyen kutya, ilyen kutya blabla, és ezzel elindult egy beszélgetés. ha normálisnak tűnsz neki a rövid beszélgetés alapján, akkor megkérdezheted hogy van-e kedve ehhez vagy ahhoz. én ha fiú lennék így csinálnám szerintem.
amúgy a nagy kutyákat is sokan szeretik és meg akarják simogatni. nekem is nagy kutyám van, és mindenki nézi, simogatni akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!