Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha én domináns...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha én domináns barátnőre vágyok?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 8. 15:00
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Hát keress egy domináns barátnőt, aki szereti ha a férfi egy papucs. Sok sikert hozzá.
2018. ápr. 8. 15:09
 2/7 A kérdező kommentje:
de ilyent nem talalni csak fizetőset
2018. ápr. 8. 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Az attól függ, Te mennyire vagy domináns, és ennek megfelelően nem nehéz kielégíteni a vágyad, ha keresel.
2018. ápr. 8. 15:19
 4/7 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem ilyen nincs. A férfiakba bele van kódolva, hogy hordják a nadrágot, csak a megfelelő nővel kell találkozni, aki ezt kihozza belőled. Ha egy nőt nagyon meg akarsz szerezni, akkor ennek a dolognak automatikusan be kéne indulnia benned: a dominancia, a nő lenyűgözni, lehengerelni akarása, a határozottság, annak a demonstrálása, hogy te vagy a férfi. Nálam ez minden ismerkedésnél(majd kapcsolatomnál) így volt. Megtetszett a lány, és felszívtam magam, a sarkamra álltam, hogy márpedig az enyém lesz. És az is lett. Ne meghunyászkodni akarj tehát, hanem keress egy olyan nőt, aki kihozza belőled a magabiztos férfit, akinek a hatására belül érezni fogsz egy hihetetlenül erős birtoklási vágyat, hogy az a nő kell neked és nincs apelláta.
2018. ápr. 8. 15:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyok fizetős, de nekem fizethetsz. Kezdetnek megteszi, ha vásárolsz nekem egy ostort, te ostoros moszat. :D Ha jó fijjjúúú leszel, kinyalhatsz, megértetted?! ;)
2018. ápr. 8. 17:25
 6/7 anonim ***** válasza:
...és ha nincs humorérzéked, akkor szóba se állok veled. :D
2018. ápr. 8. 17:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Járj valamilyen küzdősportra vagy rendezvényre, szerintem ott van elég sok "femme fatale".
2018. ápr. 8. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!