Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok a többi "jelölttel", ha találtok valaki nagyon jót? (netes társkeresés)
Eddig heti 1-2 lánnyal kezdtem el beszélgetni, de az utóbbi 1,5 hétben valamiért népszerűbb lettem, a lányok többsége szimpatikus is. (ami elég fura, mert az utóbbi 1-2 hónapban kb. alig találtam valakit)
De mégsem tudok már annyira jó érzéssel beszélgetni velük, mert ugye van ez másik lány, akivel nagyon jól elvagyok, és ha választhatnék őt választanám.
Ezért ott van az a gondolat a fejemben, hogy minek húzzam más idejét? Meg egyáltalán a sajátomat?
De közben ugye ott van az is, hogy nem akarok túl optimista lenni, és még ezernyi különböző véglete lehet annak a történetnek a másik lánnyal. Minek felgyújítani a hidakat?
Új emberekhez már egyáltalán nincs kedvem, így nem is keresek, csak a meglévőekkel beszélgetek.
Ti mit tesztek ilyen szituációkban?
Ha a netes társkeresön lelt párral sikerül a kapcsolat.
És happy end,
Mindkét fél,tehát közös megegyezéssel,törlik a társkereső fiókjaikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!