Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináltok a többi "jelöltt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok a többi "jelölttel", ha találtok valaki nagyon jót? (netes társkeresés)

Figyelt kérdés

Eddig heti 1-2 lánnyal kezdtem el beszélgetni, de az utóbbi 1,5 hétben valamiért népszerűbb lettem, a lányok többsége szimpatikus is. (ami elég fura, mert az utóbbi 1-2 hónapban kb. alig találtam valakit)

De mégsem tudok már annyira jó érzéssel beszélgetni velük, mert ugye van ez másik lány, akivel nagyon jól elvagyok, és ha választhatnék őt választanám.

Ezért ott van az a gondolat a fejemben, hogy minek húzzam más idejét? Meg egyáltalán a sajátomat?

De közben ugye ott van az is, hogy nem akarok túl optimista lenni, és még ezernyi különböző véglete lehet annak a történetnek a másik lánnyal. Minek felgyújítani a hidakat?

Új emberekhez már egyáltalán nincs kedvem, így nem is keresek, csak a meglévőekkel beszélgetek.

Ti mit tesztek ilyen szituációkban?

2018. jún. 14. 09:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Aki szimpatikus hívd el minél hamarabb randira és döntsétek el, folytatjátok-e. Aki viszont kevésbé, vele légy korrekt és írd meg neki, hogy mással ismerkedsz épp és írsz neki, ha később is szabad még.
2018. jún. 14. 09:27
 2/9 anonim ***** válasza:
A kérdés az a" másik"lánnyal mi a helyzet találkoztatok már?Ő mit gondol rólad?Szerintem ilyen esetben a többit félre kell tenni.Én ezt teszem nőként.Időt kell adni mi alakul ki a dologból.Világossá tehetnéd azért ki az a "másik"lány?
2018. jún. 14. 09:32
 3/9 anonim ***** válasza:
1%
A legjobb, ha egyszerre több vasat tartasz a tűzbe. :) Játszd el mindegyiknek, hogy komolyat akarsz és akkor hamarab lefeküdnek veled. :D F
2018. jún. 14. 09:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Szerintem ő is hasonló vélekedik felőlem. Semmi specifikus, csak egy másik lány a netről.
2018. jún. 14. 09:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Még nem találkoztunk személyesen, és igazából nem is beszélgetünk olyan régóta, csak már most közvetlenül, gyakran, folytonosan beszélgetünk, ezért is gondoltam, hogy minél hamarabb el akarnám hívni valahova, csak nem akarom elkapkodni.
2018. jún. 14. 09:59
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Ha a netes társkeresön lelt párral sikerül a kapcsolat.

És happy end,

Mindkét fél,tehát közös megegyezéssel,törlik a társkereső fiókjaikat.

2018. jún. 14. 10:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan hívd el, és élőben se kapkodj. Nincs mit veszteni. Sokszor pont azzal bukod el a lányt, hogy más előbb elhívja, köztük jobban alakul, és a lány felégeti azokat a bizonyos hidakat.
2018. jún. 14. 10:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Találkozz azzal, aki szimpatikusabb a többinél, és ha úgy alakul, hogy folytatjátok a kapcsolatot, a többit építsd le. Egyébként társkeresőn rendszerint több emberrel beszélgetnek az emberek párhuzamosan, nem szemétségből, egyszerűen csak így jön össze, szóval én ezen nem rökönyödnék meg, ha valaki, akivel beszélgetek, közölné, hogy bocs, összejött mással.
2018. jún. 14. 10:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Elmentem az első randira a sráccal, éreztem, hogy ebből lesz második is, ezért rögtön szóltam a máisik illetőnek, jogy ne haragudjon, de ez van, leírom őszintén, mert nem akarok senkit hülyíteni. Ezért nem érdemes hetekig-hónapokig beszélgetni netem, mert úgyis élőben derül ki minden.
2018. jún. 14. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!