Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti, hogy erőltetitek vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti, hogy erőltetitek vissza magatokat a földre, a józan észhez?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy van egy aranyos, szép, okos lány és nem lehet velem, mert nem nézek ki jól, szerelmes vagyok belé és én nem vagyok elég jó, van nálam jobb, nem tudom elfogadni. Hiába tudja az eszem, hogy nem egy kategória vagyunk, a szívemnek nem tudok parancsolni, nem megy, nincs nála jobb, nem lesz sosem... Egyébként nem a külső miatt vagyok belé szerelmes, ha ronda lenne, akkor is az lennék, imádom, összeillenénk, csak ronda vagyok, nem mertem lépni se.

Bocsi a rinyáért, nem muszáj válaszolni.

2018. jún. 12. 22:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%

" nem mertem lépni se"

ezért maradt lezáratlan a sztori és ezért nehezebb is feldolgozni, mert meg sem próbáltad.

Majd idővel megnyugszol.

2018. jún. 12. 22:24
 2/12 anonim ***** válasza:
94%

haló uram..magánál van?

merjél lépni!

sosem tudod, hogy ő milyen embert lát mikor eléállsz..

2018. jún. 12. 22:27
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Hmm...tehát úgy érzed, hogy úgysem nyernél, ezért meg sem próbálod, tehát nem nyersz. Végeredményben akkor mitől is félsz?
2018. jún. 12. 22:31
 4/12 A kérdező kommentje:
Már késő lépni sajnos.
2018. jún. 12. 22:36
 5/12 A kérdező kommentje:
Lett volna alkalom közelebb kerülni hozzá, csak időt próbáltam nyerni, hogy folyamatosan helyrehozzam pár hibámat az életben, elb/sztam ez van.
2018. jún. 12. 22:44
 6/12 A kérdező kommentje:
A másik amiért nem mertem lépni az az, hogy nem tudom mit gondol rólam, nem tudok rajta kiigazodni.
2018. jún. 12. 22:45
 7/12 A kérdező kommentje:
1-es válaszólónak annyit, hogy nem igen fogok megnyugodni egyhamar, ő utána már nem lesz más aki megtetszik azt hiszem (utolsó csepp), ő az aki számomra tökéletes.
2018. jún. 12. 22:58
 8/12 anonim ***** válasza:

Honnan tudod hogy nincs is esélyed ha meg sem próbáltad?

Legyél már férfi! Tessék udvarolni és majd utána rinyálj!

2018. jún. 13. 00:25
 9/12 A kérdező kommentje:
Nincs esélyem, ti is azt mondanátok, ha ismernétek a szituációt, csak többet már nem akarok írni, nehogy felismerjenek.
2018. jún. 13. 00:40
 10/12 anonim ***** válasza:

kezdeményezz, max elutasít, ugyanott vagy.

majd együtt gyűlölködhetsz utána itt az oldalon a többivel. igazi terápia lesz. :D

2018. jún. 13. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!