Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti, hogy erőltetitek vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti, hogy erőltetitek vissza magatokat a földre, a józan észhez?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy van egy aranyos, szép, okos lány és nem lehet velem, mert nem nézek ki jól, szerelmes vagyok belé és én nem vagyok elég jó, van nálam jobb, nem tudom elfogadni. Hiába tudja az eszem, hogy nem egy kategória vagyunk, a szívemnek nem tudok parancsolni, nem megy, nincs nála jobb, nem lesz sosem... Egyébként nem a külső miatt vagyok belé szerelmes, ha ronda lenne, akkor is az lennék, imádom, összeillenénk, csak ronda vagyok, nem mertem lépni se.

Bocsi a rinyáért, nem muszáj válaszolni.

2018. jún. 12. 22:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem fogok gyűlölködni.
2018. jún. 13. 11:28
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem kell visszaerőltetni magamat a földre. Fel sem szállok onnan, így a legegyszerűbb.
2018. jún. 13. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!