Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szemében melyik a vonzóbb! Egy sportos/kidolgozott alkatú 170-es pasi vagy egy vékony/cingár 185-ös pasi?
"mindkettő egy megtestesült humorzsák/dumakirály/tanult polihisztor"
És ennyi elég is a boldogsághoz.
Leginkàbb egyik sem. Keresnék olyat aki minden szempontból az esetem.
Az első túl alacsony, a màsikon meg nincs hús... De ha ebből választani kellene, akkor a 185 centist . Nekem amúgy a magassàg és az arc a legfontosabb külsőleg. Testalkat màsodlagos, főleg a picit testesebb pasik jönnek be, kis pocakkal.( nem 9 hónapos terhes sörhasra gondolok) De inkàbb legyen vékony, mint alacsony( hozzàm) . Persze én sem vagyok àtlagos magassàgú nő ( 175), ezért nehezebb dolgom volt ilyen téren. Amúgy csak elméletben vàlaszolok, sok éve nem ismerkedem.
#7: Büszke lehetsz magadra, hogy letörpézel egy normális életvitelű felnőtt férfit. Lefogadom, hogy te is egy <165-ös törpilla vagy.
A többi +170-es lány indokát viszont meg tudom érteni. Valóban hozzátok inkább a 185-ös pasi illik.
Bármennyire fétisem a magasság, akkor inkább már a normális súlyú 170 magas. Utálom, egyenesen borzongok a vékony, csontos férfi testtől. Szerintem férfiatlanabb, mint hogy alacsony az illető. Hamarabb kelti egy gyenge, törékeny akárki érzetét, akit a szél is kettétörne...
De azért örülök hogy a vőlegényem 206 cm magas, és mellé 120 kg, és sportos alkatú, mivel válogatott ifi vízilabdázó volt..:)
De amúgy ja..inkább egy normál kinéző, de alacsony pasi, mint egy magas ropi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!