Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy kell elhívni egy nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell elhívni egy nőt valahova?

Figyelt kérdés
Felnőtt vagyok, de még sosem volt senkim. Nem kell különösebben pozitívnak, nyitottnak tűnnie előtte, vagy mindenképpen annak kell lennie? Hogy kell előkészíteni ezt? Én félek ezeket megtenni, még kevésbé vonzó nők esetében is. És külsőleg általában ha be is jövök, beszélgetésnél már semmi pozitív visszajelzést nem kapok. Vannak trükkök erre, hogy mondjuk észre se vegye, miért hívtam el? Amúgy elég nyilvánvaló, és ciki a visszautasítás.

2018. jún. 13. 21:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ne konkrétan a meghíváson görcsölj először, hanem próbálj kialakítani egy jó kapcsolatot egy nővel, aki bejön. Legyél vele kedves, barátságos, próbálj jó benyomást kelteni. Ez a jó kapcsolat nem feltétlenül egy buszmegállóban leszólított nőnél, egy 2 perces beszélgetés után fog kialakulni, hanem több, hosszabb beszélgetés után. Ha bejössz neki, akkor úgyis látni fogod rajta, ilyenkor csak simán megkérdezed tőle, hogy "Marika, nincs kedved beülni valahova egy kávéra?". Ha nem látod, hogy bejönnél neki, akkor még próbálkozol, vagy hagyod a dolgot, legfeljebb barátok maradtok. Ha elutasít, akkor sincs semmi, majd a következő nővel összejön.
2018. jún. 14. 11:16
 12/14 A kérdező kommentje:
10, én meg véletlenül a legjobb nők egy része, akivel sosem beszéltem előtte. Sok esetben ezt egy nem gyp-s ember tudja magáról. Amúgy a külsőm mindig 10/9 volt (mások szerint is). De ennek a világon semmi jelentősége, ha ennyit sem tudsz a csajozásról, amire a kérdés vonatkozik, és oda se mersz menni valakihez, aki szemezik veled.
2018. jún. 14. 17:26
 13/14 A kérdező kommentje:
7-es, ez jó válasz volt. De én nem sunyiságból csinálnám így, hanem hogy ne legyen ciki.
2018. jún. 17. 14:09
 14/14 anonim ***** válasza:
olyan nem lesz soha hogy elsőre megpróbálod és sikerül gond nélkül, párszor fel fogsz sülni de aztán egyre jonnan fog menni.de egyszer el kell kezdened
2018. jún. 17. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!