Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tolakodó lenne csak úgy elhívni valahova?
Nagyon tetszik egy csaj akivel rendszeresen talalkozunk, egy közegben vagyunk, de nem kommunikálunk, nem ismerjük egymást.
Azt vettem észre, hogy lehet érdeklem, de nem vagyok benne biztos. Azt tudom, hogy egyedülálló. Ezért gondoltam rá, hogy elhívnám randizni, tehát egy kávéra, sütire, vagy akár egy ebédre/vacsira beülnénk, esetleg sétálnánk egyet, vagy valami más nyugis program ahol lehet ismerkedni.
Csak ott akadtam el, hogy nem merem csak úgy megszólítani, illetve nrm tudom, hogy tömegközlekedésen vagy arra várva, esetleg a közegben ahol mindketten vagyunk lenne jobb megszólítani. Bizonyos szituációkat már elképzeltem, amelyek révén meg merném szólítani, és akkor kialakulhatna valamilyen szintű beszélgetés, ismertség, de kicsi az esélye, hogy ezen helyzetek megvalósuljanak.
Így marad az, hogy elhívjam valahova, csak nem tudom, hogy miként kéne ezt.
Tehát egyszerűen, ha egyedül van odalépek és egyből megkérdezem, hogy nem lenne kedved pl. meginni egy kavét valamikor? Vagy valami ilyesmi.
Esetleg hozzá kéne tenni, hogy szoktalak latni és nagyin szimpatikus vagy, szívesen megismernélek... nem lenne kedved a hétvégén ezt vagy azt (ide nyílván valamilyen programot kell érteni, mermint, az ezt, azt helyére) csinálni?
Vagy ezek nagyon bénán hangzanak? Esetleg ha van javaslatotok szívesen fogadnám.
Latszólag kicsit zárkózottabb, visszafogottabb, nőről van szó. Tehát nem akarok tolakodó lenni.
Szerintem jó, ha valahogy felvezeted, hogy gyakran látod, és szívesen elhívnad egy sütire, valamire..
Ha nem vevő a dologra, max gyorsan otthagyod, ha mégis rábálint, nyert ügyed van.
A bátorságot értékelni szoktuk ;-)
Biztos ő is :-)
N
Köszi a valaszokat, amúgy nem vagyok valami jó pasi, önbizalmam sincs sok, bár elég szigorú vagyok magamhoz általában. Meg kinek mi a "jó"...
Amúgy még az fusztrál, hogy ha nemet mond elég kínos lenne egy közegben lenni. Persze még mindig jobb megpróbálni, mint nem lépni. Azt hiszem még igyekszem felmérni, higy tényleg tetszhetek e neki, aztán megpróbálom elhívni valahova.
Elég tirpák aki összekeveri a szexuális zaklatás az ismerkedéssel (kedves utolsó).
Kérdező: Én a helyedben mégis megpróbálom, hogy kialakuljon valami kis beszélgetés, és csak utána elhívni.
Magamból kiindulva én lehet, hogy zavaromban küldenélek el, ha csak úgy odajönnél aztán megbánnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!