Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha egy férfi keres, láthatólag oda van értem aztán eltűnik aztán megint keres, felhív órákat beszélgetünk telefonon, de ha én elhívom valahova soha nem ér rá csak halogat?

Figyelt kérdés
2017. szept. 30. 00:59
 1/10 anonim ***** válasza:
97%

Elettarsa van. Van ott eleg program meg szex. Kulonben talalkozna rendszeresen veled.

N

2017. szept. 30. 03:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az #1nek igaza van. De nem biztos, hogy baratno/elettars lehet kiszemelt is. Maga sem tudja igazan meg mit vagy inkabb Kit akar... :)
2017. szept. 30. 06:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az volt az első gondolatom, hogy jó eséllyel nem független.
2017. szept. 30. 07:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Erre, nem fogsz választ kapni.

Ő sem tudja mit akar, akkor nem is tudja megmondani.

Van a háttérben, barátnő, feleség, más jelöltek rajtad kívül, azt meg úgy sem fogja megmondani. Úgy tűnik, tartja alátszatot, ha úgy alakul, majd randizik, ágyba terel téged.

2017. szept. 30. 07:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Tartalek vagy.
2017. szept. 30. 07:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudja, hogy így lehet a leginkább fenntartani a nők érdeklődését.
2017. szept. 30. 07:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha szex-hinya van hív, hátha összejön valami aztán megoldja mással.
2017. szept. 30. 08:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Én is egyetértek azokkal a válaszolókkal, akik azt írták, hogy vagy van már valakije, vagy még keresi a társát (és ilyenkor sok ember rangsorol, aztán ha valamelyik nem jön össze, megy a rangsorban egyre lejjebb).

Sajna itt valószínűleg nem te vagy az 1. helyen az tuti...különben már rég ő kezdeményezte volna, hogy találkozzatok.

De még lehetsz befutó, ha van kedved várni rá és megelégszel ezzel.

2017. szept. 30. 09:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Többnejűség féleség, időnként rád kerül a sor. Tiszta sor.
2017. szept. 30. 10:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Majd jó leszel, ha a másik már nem lesz meg. Ha néha keres, addig sem lépsz le, az meg nem kerül semmibe.
2017. szept. 30. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!