Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy kell elhívni egy nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell elhívni egy nőt valahova?

Figyelt kérdés
Felnőtt vagyok, de még sosem volt senkim. Nem kell különösebben pozitívnak, nyitottnak tűnnie előtte, vagy mindenképpen annak kell lennie? Hogy kell előkészíteni ezt? Én félek ezeket megtenni, még kevésbé vonzó nők esetében is. És külsőleg általában ha be is jövök, beszélgetésnél már semmi pozitív visszajelzést nem kapok. Vannak trükkök erre, hogy mondjuk észre se vegye, miért hívtam el? Amúgy elég nyilvánvaló, és ciki a visszautasítás.

2018. jún. 13. 21:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%

"Vannak trükkök erre, hogy mondjuk észre se vegye, miért hívtam el? "

Ennek nincs értelme. Se magadat ráerőltetni nem szabad, se úgy csinálni mint ha csak barátkoznál.

Csak simán: "Juliska, meg szeretnélek hívni egy kávéra, lenne kedved?"

Legfeljebb azt mondja hogy nem. Akkor mi van? Megy tovább az élet.

2018. jún. 13. 21:32
 2/14 A kérdező kommentje:
Engem még nem nagyon utasítottak vissza, mivel nem is próbálkoztam. Szóval nagyon rosszul esne. Szóval még nem tapasztaltam meg, hogy nem kellek annak, aki tetszik.
2018. jún. 13. 21:36
 3/14 anonim ***** válasza:
15%
Jól kell kinézni, minden más mindegy.
2018. jún. 13. 21:38
 4/14 A kérdező kommentje:
Hát én nagyon jól néztem ki mindig, de sosem voltam sikeres a nőknél. Az egy dolog, hogy külsőre tetszem nekik, de belsőleg már egyáltalán nem.
2018. jún. 13. 21:42
 5/14 anonim ***** válasza:
45%

nem ciki a visszautasítás, ha esetleg nemet is mond azt fogja gondolni " na ez legalább ide mert jönni hozzám"

És hogy hogyan csináld? Ha ismered akkor csak simán elhívod, ha nem ismered akkor még elé teszed hogy "ne haragudj igaz hogy nem ismerlek de olyan szép vagy..."

2018. jún. 13. 22:22
 6/14 anonim ***** válasza:
31%

TE

INKÁBB

SOHA

SE

CSAJOZZ

!!!

2018. jún. 13. 22:26
 7/14 anonim ***** válasza:
81%

ahogy én kitapasztaltam kb ez a menete-

el kell érned,hogy váltson veled pár szót,vagyis fel kell keltened az érdeklődését.

ez lehet pár mp-től,akár 10 perces huzavona is mert mondjuk betegesen bizalmatlan,vagy csak gonosz és próbál megtörni téged,hogy feladd,vagy zavarba gyere.

ha ezen túl vagytok és talpon maradtál akkor el kell érned,hogy nevessen egyet.

ha ez is megvan akkor jöhet az hogy te mit is akarsz.

amit te írsz sunyi módszert azt úgy vágják vissza,hogy a falon csattan.

2018. jún. 13. 22:32
 8/14 anonim ***** válasza:
4%
Ne erőltesd, ha nem megy. Nem lehet mindenki egy csajozógép, ez nem tanulható. :)
2018. jún. 13. 22:40
 9/14 anonim ***** válasza:
70%
Értem amit írsz és én jó ötletnek is tartom ha valaki csak úgy elhív meghív valami programra és úgy kommunikálja hogy ne tűnjön randinak. Ez sokkal közvetlenebb könnyebb így mindkét félnek.
2018. jún. 14. 01:02
 10/14 anonim ***** válasza:
8%
Csak te hiszed, hogy jól nézel ki. Ha külsőre tetszenél nekik, akkor belsőre is, mert a jó tulajdonságaidat felnagyítanák, a rosszakat nem vennék észre.
2018. jún. 14. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!