Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác programozó, miért mamahotelezik, miért nem költözik el otthonról?
Pesten él, kb. 1 éve végezte el a profinfót ELTÉn, 24 éves, ennyi idősen már illene saját lábra állni, nem?
Nem akarok a zsebébe turkálni, de ahogy olvasom neten, 300k-t megkeres tuti, 100k-ért már ki lehetne venni valamit Pesten. Pl. ha összejön vele valaki mama ott hallgassa a nyögéseket a szomszéd szobába? Reggel meg hozza tálcán nekünk a müzlit?
Elvileg én is férfi vagyok...:D Akartok dumálni FB-n? Szívesen elküldök ott is minden idiótát a jó qrva anyjába, azon ne múljon...:)
Én legalább vállalnám a nevem és a pofám, veletek ellentétben. Mert egy nő nem állhat ki egy ilyen ember mellett, mi? Persze...
# 52
Jól elbeszélgetsz magaddal?
Mamahotelt én sem értem,sőt nekem van 40 éves ismim aki meg 5 emberrel nyomorog egy lakásba és egy lukban van.
Mindkettő gáz egy férfinál.
Nem tud a nő egy egészsègeset visítani meg nyögni amikor odaküldöd neki de izombòl.
Majd fogja magát vissza vagy kérdezem hogy gondoljátok?
Tényleg kíváncsi vagyok.
Vagy rászólsz maradjon csendben?
Igazàn beindító lesz a lánynak,hogy fogja magát vissza,egy istenes szexnél kb. a második szomszèd is hallja,nem,hogy màsok ugyanabba a lakásba.
Szerintem egy férfi 25 felett egyedül kell lakjon mert ez a normális.
Mielőtt jönne FÉRFI vagyok áde 1.
2. Programozó
3. A büdös életbe nem laknék már együtt a csajomon kívül senkivel.
30F
Csak az a baj utolsó megint olyanon lovagolsz ami teljesen irreleváns a kérdés szempontjából,azonnal a helyesírással támadtok,ennyi ütőkártyátok van.
Akkor ne olvass el egy indiai felső vezetői emailt mert majd neki is neki támadsz,hogy hát nem jól ragozta valamelyik létigét például vagy nem jól írta le az adott szót,ki a __szt érdekel?
Igaza van kérdezőnek.
Majd anyuka ott fog asszisztálni amikor a fia csaja hatalmasat élvez.
Vagy mit csinálsz elmondod neki,hogy figyelsz ne nyögj és ne élvezz annyira csak egy kicsit?
Vagy mi a terved?
Gondolhatod milyen fejet fág majd a csaj,abból nem,hogy szex nem lesz de bele fog röhögni az arcodba,ha felmegy hozzád egyáltalán.
Akkor mèg nem okoztál akkora orgazmust a nőnek,hidd el nem kívánság műsor ha olyat kap egyszerűen csak jön.
Pont ez a baj,ès csodálkoztok,hogy a nők erre is kivannak,hogy a pasik szexelni sem tudnak csak maszatolnak ők mondták.
Egyszer csinàlj meg egy nőnek yóni masszàzst meg a squirtot,na majd akkor mond,hogy nem ,,visít mintha gyilkolnàk".Kb. egèsz lakàsba hallanák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!