Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác programozó, miért mamahotelezik, miért nem költözik el otthonról?
Pesten él, kb. 1 éve végezte el a profinfót ELTÉn, 24 éves, ennyi idősen már illene saját lábra állni, nem?
Nem akarok a zsebébe turkálni, de ahogy olvasom neten, 300k-t megkeres tuti, 100k-ért már ki lehetne venni valamit Pesten. Pl. ha összejön vele valaki mama ott hallgassa a nyögéseket a szomszéd szobába? Reggel meg hozza tálcán nekünk a müzlit?
Én 18 éves koromtól nem élek otthon, először főiskola kolesz, aztán barátnőkkel albérlet, most pedig egyedül élek.
Nem tudom hogy lehet valaki ilyen igénytelen magára, hogy 1 év múlva közelebb lesz a 30-hoz mint a húszhoz, és nem önállósodik.
A kommentjeitekből meg ömlik a frusztráció és az idegeskedés, egyértelmű, hogy magatokra ismertetek.
Nekem nem trófea kell, ahogy írtam nem is turkálok a zsebébe, mert nem érdekel. Nekem is jó fizetésem van. Nekem egy egyenjogú partner kell, nem egy kiszolgáltatott kisfiú.
Pedig elvárható lenne, hogy a határozóragokkal képben legyél, ha már ennyire nagyra vagy magaddal. ;)
Nekem inkább te tűnsz frusztráltnak és idegesnek, ennyit fröcsögni ilyen jelentéktelen dolgon idegeneknek...nem lehetsz valami kiegyensúlyozott személyiség. Hiába az állítólagos sikerek, ha emellett egy kiállhatatlan, hisztis borzalom vagy. Csodálkozom, hogy nem a pasi az, aki szakítani akarna veled.
Ja , és még mielőtt előhoznád, hogy aki kritizál, az biztos magára ismert, 19 éves korom óta élek külön a szüleimtől, és eddig egész jól fenn tudtam tartani magam önállóan. Ennek ellenére nem pofázok bele abba, hogy más hogyan osztja be a pénzét, vagy éli az életét. Szerintem te is jobban tennéd, ha nem ezen forralnád az agyvizedet. Dolgozd fel, hogy a srác másképp éli az életét. Ennyi
Szerintem még ne sipákolj ilyen miatt:D
Tudok olyan 30+-os programozóról aki otthon lakik:D Ennyit erről:D A srác a 24 évével még istenes:D
"Vidd a te lakásodba!"
Jogos a felvetés!! Kérdező, ha tényleg nem a pasid házára hajtasz, meg vagyonára, akkor miért nem viszed el őt a saját lakásodra, ha elvileg tényleg őszintén szereted őt, és nem hasznot akarsz majd belőle húzni?!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!