Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy srác programozó, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác programozó, miért mamahotelezik, miért nem költözik el otthonról?

Figyelt kérdés

Pesten él, kb. 1 éve végezte el a profinfót ELTÉn, 24 éves, ennyi idősen már illene saját lábra állni, nem?

Nem akarok a zsebébe turkálni, de ahogy olvasom neten, 300k-t megkeres tuti, 100k-ért már ki lehetne venni valamit Pesten. Pl. ha összejön vele valaki mama ott hallgassa a nyögéseket a szomszéd szobába? Reggel meg hozza tálcán nekünk a müzlit?

2018. jún. 11. 19:36
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
100%

A válasz egyszerű, gazdaságosabb. A srác programozó, tehát kijelenthetjük hogy tanul ember, aki konyít a matekhoz (valamicskét).

Saját példán szemléltetném.

Amikor én befejeztem az egyetemet (szintén IT + Közgazdaság) és elkezdtem otthonról dolgozni, havi 50k-val szálltam be a családi kasszába, amiből a mindennapok (rezsi, étkezés ...) lettek finanszírozva.

Aztán meguntam a vállakozósdit, elszegődtem BP-re egy céghez. Vettem egy lakást az addigi megtakarításaimból. Most ~80k-ba kerül egy hónap (a jelentős emelkedés legfőbb oka, hogy a munka miatt nem mindig tudok főzni magamnak, így a drágább kész kajákra vagyok szorulva szemben azokkal az időkkel, amikor anyuka folyamatosan 5 emberre főzött alapanyag áron).

Ha nem vettem volna lakást, akkor még fizethetném a bérleti díjat is. Szomszéd ~30m^2 -ért 100k-t penget, és állítólag ez olcsónak számít (NAV is tud róla, tehát nem a főbérlőé mind a 100k)

Ha tehát én rögtön egyetem után feljöttem volna BP-re élni és melózni, havi szinten 130k-tól szabadultam volna meg, amely pénzt befektetve és kamatoztatva x év múlva (x > 5) éppen összegyűlt annyi, hogy a bank szóba álljon velem.

Amúgy a mamahotel fogalmával sem vagy tisztában. Ez olyan életvitelt definiál, ahol a munkaképes fiatal a szüleire hagyatkozva tengeti mindennapjait. Aki kenyérkereső, és mondjuk ráadásként a közös kasszát is gyarapítja a havi honoráriumából, őróla már nem mondható el hogy a szüleiből él.

2018. jún. 11. 21:21
 32/67 A kérdező kommentje:

# 25

Ilyen borzalmas helyesírással gondolom csak egy érettségid van, az sem a legjobb jegyekkel.

Látszik, hogy frusztrált vagy, aztán azt hazudod, hogy mióta külön élsz, hogy ne legyen rajtad támadási felület. Teljesen átlátszó.

2018. jún. 11. 21:23
 33/67 anonim ***** válasza:
20%
Imádom olvasni az ilyen kérdés alatt ahogy a gyakoris lúzer fiúk idegrohamot kapnak :D
2018. jún. 11. 21:28
 34/67 anonim ***** válasza:
21%

és gyorsan oda is hazudja mindegyik "amúgy én külön élek 13 éves korom óta am nem azért kaptam idegrohamot ám a kérdésed miatt, mert magamra ismertem"

XDDDDDDDDDDDD

2018. jún. 11. 21:28
 35/67 anonim ***** válasza:
92%
Komolyan szánalmas vagy, arra nem gondoltál, hogy rohadtúl nem akarja a fizetése felét olyanra költeni amit otthon kevesebb pénzből és több megtakarítás mellett is megkaphat,? Mi fvszomért menő dolog a fizetés majdnem az egész részét elkölteni csak azért, hogy életben maradjon, de közben meg full egyedül lennem abban a kis helyen az miért olyan jó dolog? Lehet sokkal jobban érzi magát otthon a szüleivel, mint egyedül lenni
2018. jún. 11. 21:33
 36/67 anonim ***** válasza:
93%

Te nem tudod alkalmazni az ötödikes nyelvtant, de nekem rossz a helyesírásom... :D mesélj még, kérlek!

Mellesleg nagyon kíváncsi lennék a helyesírási hibákra, amiket a Tisztelt Professzor Asszony látni vélt a hozzászólásomban

Szerintem nézz tükörbe, ilyen hozzáállással a kutyának sem fogsz kelleni

2018. jún. 11. 22:20
 37/67 anonim ***** válasza:
84%
Mellesleg két felsőfokú nyelvvizsgám van és kitűnővel érettségiztem, jelenleg egyetemista vagyok. Te nagyon okos. Bírom, amikor magukat értelmiséginek képzelő tajparasztok osztják az észt, hogy ki hogyan éljen. Továbbra is várom a helyesírásommal kapcsolatos észrevételeidet.
2018. jún. 11. 22:22
 38/67 anonim ***** válasza:
84%

Ilyen rosszindulatú, primitív, bunkó és tanulatlan embert, mint a kérdező is ritkán látni ...

A saját frusztrációid ne vetítsd ki másra :D

Nevetséges, hogy te beszélsz a helyesírásról, amikor alapvető kifejezéseket képtelen van helyesen leírni.

2018. jún. 11. 22:25
 39/67 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, de miért költöznék el otthonról, ha a munkahelyemtől 20 percre lakok? Saját lakásra még nincs pénzem, havi fölös 100 rugóm meg nincs, hogy más szarjában kuporogjak egyedül.

Mozdítható vagyok, amint lesz összeköltözésre alkalmas kapcsolatom. De ki az a barom állat, aki elmegy azért albiba, hogy ugyanott legyen, csak egyedül és szegényebben?

2018. jún. 11. 22:26
 40/67 A kérdező kommentje:

Örülnék, ha a frusztráltságotokat nem a kérdésem alatt vezetnétek le.

Írástudatlan, OKJ végzettségű, paraszt, mamahoteles panelprolik.

Nem kell hazudozni, idáig érezni a kérdés miatt kialakult mérgeteket :D Magyarból sem tudnál nyelvvizsgázni, szerencsétlen.

2018. jún. 11. 22:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!