Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác programozó, miért mamahotelezik, miért nem költözik el otthonról?
Pesten él, kb. 1 éve végezte el a profinfót ELTÉn, 24 éves, ennyi idősen már illene saját lábra állni, nem?
Nem akarok a zsebébe turkálni, de ahogy olvasom neten, 300k-t megkeres tuti, 100k-ért már ki lehetne venni valamit Pesten. Pl. ha összejön vele valaki mama ott hallgassa a nyögéseket a szomszéd szobába? Reggel meg hozza tálcán nekünk a müzlit?
# 36
Ne írogass privátokat paraszt! És az ilyen csodálkozik, hogy szűzfiú huszonévesen...
Ki írt neked privátot? Mert nem én , az tuti
36-os voltam
Ja, ráadásul nő vagyok (21 éves ) . Ellenben veled, te egy éretlen, szerencsétlen álentellektüell tajparaszt vagy :D
Remélem szegény srác mihamarabb észbe kap, és menekülőre fogja.
# 48
Tudod ki hiszi el, hogy nő vagy ilyen idegroham után, amit a kérdés alatt csináltál. Nézd már meg a másik kérdésnél hogy röhögnek rajtad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!