Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, ti általában kerülitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti általában kerülitek a szemkontaktust ismeretlen pasival az utcán?

Figyelt kérdés

Persze megértem, ha valaki szingli vagy nem szingli és ez befolyásolja a dolgot.

Az a problémám, hogy nem igazán megy az ismerkedés, és mellé önbizalom hiányos is vagyok. Leginkább a külsőm miatt gondolom úgy hogy visszautasításban lenne részem. Jelenleg próbálom felmérni mik a lehetőségeim.

A jó pasik is ugyanazt tapasztalják a nőktől, amit én? Hogy kb keresztül néznek rajtuk vagy kerülik velük a szemkontaktust?

2018. jún. 10. 23:10
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Igen. Mert nem akarom, hogy megszólítsanak vagy zargassanak. Ha olyan kedvem van, akkor jelezni fogom, addig hagyjon békén mindenki.
2018. jún. 11. 00:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az utcán igen. Udvariatlanság bámulni az embereket, ráadásul eleve csak annak tudnék a szemébe nézni, aki szembejön velem, vagyis ellenkező irányba megy. Nem épp ideális felállás egy beszélgetés indításához.

Egy buszmegállóban már nem feltétlenül, mert ott mindenkinek van egy kis ideje bámészkodni, ráadásul valószinűleg azonos irányba tartó buszra vártok. Ugyanakkor direkt flörtölni idegenekkel nem szoktam, mert épp elég szimpatikus srác szokott lenni az ismeretségi körömben is. Emiatt hosszasan nem szemezek senkivel akit nem ismerek. De ha mégis beszélgetést kezdeményez valaki, attól nem szoktam elzárkózni. Eddig kétszer fordult elő, hogy megszólított valaki buszmegállóban.

2018. jún. 11. 02:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Max. szemmel vernek, semmi jóra ne számíts. :D F
2018. jún. 11. 09:56
 4/6 anonim ***** válasza:
91%

Én mostanában igen.

Sajnos azt szoktam meg, hogy sok pasi, ha véletlenül ránézek, már azt hiszi, felhívtam keringőre és kutyáz, ha nem akarok vele randizni/dugni/kávézni menni, mert akkor mit bámultam. Ha meg nem "udvarolni" kezd el, akkor könnyebben megy oda pénzt lejmolni. Mióta nem nézek egyenesen a szemükbe, ezeknek az eseteknek a száma erősen lecsökkent, hála a jó istennek.

2018. jún. 11. 12:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Pasival, nővel, mindenkivel.

Nem ismerkedni megyek ki az utcára, és nem is szeretem, ha idegenek megszólítgatnak. Bár amelyik férfi az utcán csak úgy leszólít egy nőt, annak nem hinném, hogy van stílusa, inkább csak pofátlankodni szoktak Általában. Na, meg zoknit árulni, errefelé nagy divat.

2018. jún. 11. 14:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Az utcán mindenkin átnézek.
2018. jún. 11. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!